Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οι λαθρομετανάστες μετατρέπουν τους δρόμους μας σε κόλαση!

Νέες «ανδραγαθίες» των «διαπρεπών» εκπροσώπων της πολυπολιτισμικότητας!


Συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ το πρωί στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Γυθείου, ένας 61χρονος Αλβανός και ένας 38χρονος Ρουμάνος, για απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.


Τι έκαναν: στην προσπάθειά τους να αποφύγουν αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα, κινούμενοι μάλιστα στην είσοδο της Σπάρτης για αρκετή ώρα στο αντίθετο ρεύμα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τις ζωές διερχόμενων οδηγών. Τέλος, εμβόλισαν αστυνομικό όχημα, προκαλώντας του υλικές ζημιές.





Τα δύο αυτά «πολυπολιτισμικά μπουμπούκια», οι συλληφθέντες αλλοδαποί, νωρίτερα το βράδυ είχαν κλέψει το ΙΧ από Ρουμάνο υπήκοο, στη Σπάρτη.


375288


Να και οι «φίλοι» και «γείτονες»…


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, στην περιοχή των Λαβάρων Έβρου, Τούρκος λαθρέμπορος, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει στην επικράτεια της χώρας μας επτά λαθρομετανάστες.


Στην απέναντι όχθη, περίμεναν την ώρα της σύλληψης να περάσουν άλλοι είκοσι λαθρομετανάστες. Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος Τούρκος, έχει συλληφθεί και άλλη μια φορά για παρόμοια υπόθεση. Αλλά, αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να ολοκληρώσει το «έργο» του.


Από την αρχή του χρόνου, έχουν συλληφθεί από τις αρχές ασφαλείας της χώρας μας, 190 Τούρκοι λαθρέμποροι.


Όμως, συνελήφθη κι ένας 36χρονος Βούλγαρος στην Εγνατία Οδό Μέστης – Κομοτηνής, καθώς ύστερα από έλεγχο στο φορτηγό που οδηγούσε, βρέθηκαν εκεί 18 μετανάστες από τη Σομαλία, το Ιράκ και το Ιράν που στερούνταν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και συνελήφθησαν επίσης.


Αστυνομικό δελτίο ΠΛΗΡΕΣ στην Αθήνα…


Τέλος, στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε Αλβανός, προσπάθησε να ληστέψει άλλον αλλοδαπό και τον τραυμάτισε στο πόδι με αιχμηρό αντικείμενο. Αυτό έγινε στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Θερμοπυλών.


Ληστείες επίσης σε Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, κέντρο, στην πολύπαθη Γ’ Σεπτεμβρίου αλλά και αλλού.


Η ΕΛΑΣ, απούσα, καθώς η κυβέρνηση, αντί να στελεχώσει την ΔΙΑΣ, στελεχώνει τα ΜΑΤ για να δέρνουν τον κόσμο.


www.elkosmos.gr

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης