Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Ετοιμάζουν παρέλαση διαμαρτυρίας 30.000 Έλληνες της Γερμανίας

Η εξοργιστική απόφαση της Άννας  Διαμαντοπούλου να κλείσει τα Ελληνικά  σχολεία του εξωτερικού ,ακόμη και σε  χώρες που υπάρχουν και ζουν πάρα  πολλοί Έλληνες μετανάστες,χωρίς καν 
να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο για τη λειτουργία τους (δείτε εδώ) βγάζει στους  δρόμους τον Ελληνισμό της Γερμανίας. 

Πάνω...από 30.000 Έλληνες ,ετοιμάζονται να "παρελάσουν" στις 28 Οκτωβρίου  στους κεντρικούς δρόμους του Μονάχου,επειδή η Αννούλα με το "έτσι θέλω"  και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος,αποφάσισε να στερήσει την εκμάθηση  της μητρικής τους Ελληνικής γλώσσας στα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών. 

Τη στιγμή  που ολοένα και περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου βάζουν σαν  μάθημά τους τα αρχαία Ελληνικά η υπουργός α-παιδείας της Ελλάδας,αφαιρεί το δικαίωμα στην εκμάθηση της  Ελληνικής γλώσσας από τα ίδια τα Ελληνόπουλα.

Τελικά η Αννούλα θα μείνει στην ιστορία ως ...Αννούλα και ως η χειρότερη  υπουργός παιδείας που πέρασε από τη χώρα,αφού μόνο με την παιδεία δεν  ασχολείται. Την νοιάζει περισσότερο φαίνεται η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, που  μάλλον τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον.
 
Κατά τα άλλα η πατρίδα καλεί τους απανταχού Έλληνες μετανάστες όποτε τους 
έχει ανάγκη,έτσι;
πηγή
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.