Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Φρικιαστικό βίντεο με βασανιστήρια στον Καντάφι λίγο πριν πεθάνει

Το πραγματικά θλιβερό τέλος του Καντάφι

Τελικά κάτι ξέρουν οι διάφοροι «δικτάτορες», που προκειμένου να υποστούν βασανιστήρια και εξευτελισμούς, προτιμούν να αυτοκτονήσουν, ή να εξαφανιστούν, παρά να παραδοθούν στα χέρια των αντιπάλων τους.

Ο σύμμαχος και φίλος του Χίτλερ Μουσολίνι κρεμάστηκε ανάποδα, ο Τσαουσέσκου εκτελέστηκε σαν σκυλί σε μια αυλή, και πιο πρόσφατα ο Σαντάμ Χουσείν απαγχονίστηκε (με όλους τους τύπους).

Ο ίδιος ο Χίτλερ, πανέξυπνος ον,  αυτοκτόνησε, αντί να παραδοθεί στους Σοβιετικούς που τον είχαν περικυκλώσει από παντού, και που όπως πίστευε είχαν σκοπό να τον βάλουν σε ένα κλουβί και να κάνουν περιοδείες επιδεικνύοντάς τον.


 Γιατί τα θυμήθηκα αυτά; Διότι μόλις είδα ένα βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα, και δείχνει το τι ακριβώς τράβηξε ο άλλοτε πανίσχυρος Μουαμάρ Καντάφι, στα λίγα λεπτά ζωής που του διέθεσαν, πριν τον αποτελειώσουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ότι άποψη και να έχει κανείς για τον Καντάφι, ή για τον οποιοδήποτε «δικτάτορα», οι συγκεκριμένες σκηνές ανακατεύουν το στομάχι.

Λίγο πονηρός να ήταν ο  Καντάφι, όπως αποδείχθηκε ο Χίτλερ, θα έπρεπε να αυτοκτονήσει όρθιος, παρά να ζει κρυμμένος σε ένα λαγούμι-αγωγό, τρέμοντας για τη ζωή του.

Το συγκεκριμένο λοιπόν βίντεο, δείχνει ξεκάθαρα, πως εκτός από τα διάφορα βασανιστήρια που υπέστη ο  Καντάφι στα χέρια κάποιων εξαγριωμένων ανταρτών,  και λίγο πριν ξεψυχήσει,κάποιος ανισόρροπος, που θέλει να λέγεται άνθρωπος, τον σοδόμησε  με τη βοήθεια ξιφολόγχης!

Δυστυχώς, αυτή ήταν η θλιβερή κατάληξη του «βασιλέα των βασιλέων», και του «λιονταριού της ερήμου».

Το βίντεο εδώ: http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/middle-east/111024/gaddafi-sodomized-video-gaddafi-sodomy

 Strange Attractor

antinews.gr

Το αλίευσα ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Ο πολιτισμός του ΝΙΚΗΤΩΝ  σε όλο τους το μεγαλείο.  Συγχαίρω τους Δυτικούς για τους συμμάχους τους στην Λιβύη. Προφανώς είναι όμοιοί τους.  ¨Όμοιος ομοίω αεί πελάζει¨  ή ¨δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι¨. Περιμένουν δεινά τον λαό της Λιβύης, για πολλά χρόνια. Είθε να διαψευστώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης