Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πρόεδρος της Δημοκρατίας : "Είμαι εγώ προδότης;"

1/ Η γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Κ. Παπούλιας: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο;

Γεμάτη οργή είναι η γραπή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια για τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης και για όσα συνέβησαν στη θεσσαλονίκη. Στη δήλωσή του, ανάμεσα στα άλλα ο κ. Παπούλιας διερωτάται: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Οσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια; Υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο. Κάνω τις επισημάνσεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική».


Το αλίευσα ΕΔΩ

2/ Το ξέσπασμα του Κάρολου Παπούλια



http://youtu.be/qciQv5DbFPA


2/Έντρομη η προδοτική ηγεσία της χώρας κοιτάζει τις εξελίξεις. Η παρέλαση έγινε χωρίς πολιτικούς
Έντρομη η προδοτική ηγεσία της χώρας κοιτάζει τις εξελίξεις. Η παρέλαση έγινε χωρίς πολιτικούς

 
Το νόημα της ημέρας δεν αλλοιώνεται! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
Αυτό που συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη είναι η υγιέστατη οργή του κόσμου που την προκάλεσαν οι ίδιοι. Έσπειραν ανέμους και αρχίζουν να θερίζουν θύελλες.
Ο κόσμος έκανε το αυτονόητο, όσο κι αν θέλουν τα παπαγαλάκια και οι κυβερνητικοί να κυνηγάνε χείμερες και να βλέπουν μεμονωμένες ομάδες, χρυσές αυγές, ή παραστρατιωτικές παραθρησκευτικές ομάδες, πολιτικά κόμματα ή οτιδήποτε άλλο κατεβαίνει στο κεφάλι τους, η αλήθεια είναι μία. Κάποιοι ξεκίνησαν τις διαμαρτυρίες και η σπίθα της αγανάκτησης απλώθηκε στον κόσμο. Σε προηγούμενα χρόνια σε φαινόμενα αντιδράσεων οι κόσμος αποχωρούσε και αποστρεφόταν τέτοιες ενέργειες. Όχι όμως σήμερα…
Εκδιώχθηκαν οι πολιτικοί, πολίτες ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και η παρέλαση των πολιτικών τμημάτων έγινε μπροστά στον κόσμο. Η παρέλαση ΔΕΝ ακυρώθηκε από τον κόσμο, όπως λένε τα τσουτσέκια των ΜΜΕ, απαίτηση των πολιτών ήταν να φύγουν οι προδότες, όχι τα τμήματα της παρελάσεως.
Αν δεν περίμεναν τέτοιες αντιδράσεις κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Ο κόσμος βράζει και περιμένει μια σπίθα να ξεσπάσει την οργή του. Εδώ μας οδήγησε η εθνοσωτήριος πολιτική τους.
Είναι ώρα να φανούμε άξια τέκνα, άξιων προγόνων
Το νόημα της ημέρας δεν αλλοιώνεται! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! 



Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης