Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οι Βρετανοί συνεχίζουν τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα εις βάρος της Ελλάδας.

Ανίκανοι να δουν την...καμπούρα τους για ακόμα μια φορά.

Αν και απ΄ότι φάνηκε η κυβέρνηση με στοχευμένες παραμβάσεις κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα εις βάρος της Ελλάδας στο διεθνή Τύπο (τομέας που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποτύχει παταγωδώς) τα Βρετανικά ΜΜΕ συνεχίζουν και σήμερα το βιολί τους..
Σωρεία δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ ,συνεχίζουν την κινδυνολογία περί χρεωκοπίας της χώρας μας βασισμένα σε αβάσιμες αναλύσεις κάποιων "ειδημόνων"..
.Είναι οι ίδιοι ειδήμονες που δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική κρίση μετά το β'παγκόσμιο πόλεμο,
οι ίδιοι "ειδήμονες" που δεν μπορούν να δούν τα χάλια της δικής τους οικονομίας που υποτίθεται πως ήταν ισχυρή,
και συγγενείς των άλλων βρετανών ειδημόνων που μέχρι και μερικές μέρες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 επέμεναν πως αυτοί δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς η Ελλάδα είναι ανίκανη και ανέτοιμη.
Κλασσικές συμπεριφορές παρεικμασμένων πρώην αποικιακών δυνάμεων που δεν μπορούν να δουν την...καμπούρα τους αλλά και ΜΜΕ διαπλεκόμενων με οικονομικά συμφέροντα παγκοσμίου βεληνεκούς που προωθούν κερδοσκοπικά παιχνίδια κατά το δοκούν..
.
Το 'χουμε ξαναπεί.
Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι ρόδινη,σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογείται και ο πανικός που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν...

Διαβάστε περισσότερα: greece-salonika
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης