Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

Aναμφίβολα ο Ελληνισμός βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της μακραίωνης του ιστορίας.Αυτό της πληθυσμιακής του αλλοίωσης και σε βάθος(;)χρόνου της εξαφανίσεως του ως ξεχωριστής και διακριτής οντότητας και φυλής από τους υπόλοιπους λαούς.Απο τα αρχαία χρόνια οι αλλοεθνείς και συνήθως βάρβαροι, επιδίωκαν να υποτάξουν την Ελλάδα με το να την κατακτήσουν ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.Κάποιες φορές τα κατάφεραν και κάποιες όχι. Σήμερα οι ξένοι-καλοί ή κακοί δεν έχει σημασία- κατακλύζουν την πατρίδα μας. Αποτελούν ένα σύγχρονο ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, γιατί στην πρώτη περίπτωση οι Έλληνες γνώριζαν τον εχθρό και αντιστέκονταν, ενώ σήμερα οι διάφοροι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες έρχονται ΣΙΩΠΗΡΑ, και δια μέσου της "φίλης" Τουρκίας. Το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το έθνος σήμερα δεν είναι ούτε το Κυπριακό, ούτε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ούτε οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, ούτε η ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Θράκη αλλά η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ της ελληνικής κοινωνίας.Για να υπάρχει Ελλάς η οποία θα διεκδικεί ιστορικά δικαιώματα σε κάποιες περιοχές, πρέπει πρώτα να υπάρχουν και Έλληνες!Θα έρθει ο Πακιστανός, ο Νιγηριανός ή ο Κινέζος(που θα πάρει την ελληνική ιθαγένεια...) να αγωνιστεί για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και της Κύπρου;Πρέπει να το αντιληφθούν επιτέλους ότι "Έλληνας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι" και το έχεις μέσα σου.Αν πάω εγώ στην Ιαπωνία και πάρω την ιθαγένεια της χώρας θα γίνω και αυτόματα Ιάπωνας;Το ανθελληνικό ελληνικό κράτος πρέπει να αναθεωρήσει την στάση του.Αν δεν το πράξει υπάρχουν και οι αγνοί πατριώτες που θα αντισταθούμε.

Υ.Γ
Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα με όλα τα ιστολόγια που υποστηρίζουν την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό πρόβλημα.
http://dhmopshfisma.blogspot.com/
Επισήμανση: Δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα(νόμιμο μετανάστη) αλλά με την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην πατρίδα μας από τους παράνομους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης