Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ




Η Κίνηση είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική. Ιδρύθηκε από Έλληνες της Κύπρου στις 11 ΜαΤου 2008 στην Λευκωσία, με μάρτυρα των υπογραφών τους τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β' και με σκοπό την με κάθε θεμιτό τρόπο προώθηση των Δικαίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, για επικράτηση των αρχών της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δικαιοσύνης. 
Ως πρώτο βήμα, η Κίνηση εξέδωσε τον Απρίλιο 2009 το δίγλωσσο Βιβλίο «Αιματηρή αλήθεια - Bloody truth», το οποίο τεκμηριώνει αντικειμενικά τα κυπριακά πράγματα κατά την περίοδο από το 1950 μέχρι σήμερα. Το Βιβλίο διανεμήθηκε διεθνώς, εξουδετερώνοντας σε μεγάλο βαθμό την ψευδή βρετανο-τουρκική προπαγάνδα κατά των δικαίων της Κύπρου. Περισσότερες λεπτομέρειες στο :Αιματηρή αλήθεια Bloody truth 
Δωρεάν το βιβλίο    "Αιματηρή Αλήθεια"!

Ως δεύτερο βήμα, η Κίνηση συντόνισε την δημιουργία του εγγράφου << η Πρόταση του ορθού ΝΑΙ >> για την ετοιμασία του οποίου εργάστηκε ευρεία ομάδα επιστημόνων και τεχνοκρατών, με την πεποίθηση ότι το μέλλον κάθε ευνομούμενου Κράτους καθορίζεται ΜΟΝΟ από την ελεύθερη βούληση των νομίμων Πολιτών του, με μοναδικό στόχο το μέλλον της Κύπρου και της Νέας Γενιάς των Κυπρίων να πλαισιώνεται από Ελευθερία και Δικαιοσύνη και με την πίστη πως το Δίκαιο μπορεί και πρέπει να επικρατήσει. 
Σε πρώτη Πανελλήνια ηλεκτρονική δημοσίευση "η Πρόταση του ορθού ΝΑΙ"!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης