Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ: ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την νίκη του ΙΝΚΑ ενάντια στο «Χαράτσι» προέβηκαν σε προσθήκη του Δελτίου Τύπου:
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΥΠΕΡ Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε ΤΟ ΠΟΣΟ (ΧΑΡΑΤΣΙ )

Επιπρόσθετα σας παραθέτουμε το Δελτίου Τϋπου του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ σχετικά με αυτή την απόφαση:
ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 408 05.12.12
ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΙΚΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΕΤΗΔΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ  ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η 1101/2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ 300 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΣΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟ στους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΣτΕ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για λογαριασμό των οποίων άσκησε την Συλλογική Αγωγή η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ με τα σωματεία μέλη της.
Για κάθε λογαριασμό που λαμβάνετε με ΕΕΤΗΔΕ, να ζητήσετε την επανέκδοσή του από την τοπική ΔΕΗ, χωρίς το ΕΕΤΗΔΕ, με αναφορά στην ανωτέρω απόφαση.
Το ΦΕΚ 218α 3 Οκτωβρίου 2011 για τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4021/11 (χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ) υπογράφηκε, την 30 Σεπτεμβρίου 2011 στα Ιωάννινα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, οι υπουργοί Οικονομικών Ε. Βενιζέλος, Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοϊδης, Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους ο επί της Δικαιοσύνης Υπουργός Μ. Παπαϊωάννου.
Η Απόφαση ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΤΗΚΕ.  
 Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των Ενώσεων Καταναλωτών
 Ιωάννης Μυταλούλης  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
3ης Σεπτεμβρίου  αριθμός 54 3ος όροφος γραφείο 1  ΤΚ 10433
Τηλ 2103842522 κιν 6945202953 fax 2118009418 skype ioannis.mytaloulis  
Η απόφαση θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των σωματείων του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ
Υπάρχουν σε αναμονή, ακόμα, οι αποφάσεις για τις υπόλοιπες προσφυγές του ΙΝΚΑ κατά αποφάσεων της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, φόρος κατοχής αυτοκινήτου, διόδια κ.α..
Αξιοσημείωτο είναι ότι διαβάζοντας διάφορους διαδικτυακούς χώρους είδαμε το άρθρο του in.gr με τίτλο: Παράνομη η είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ, έκρινε το Δικαστήριο http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231225069 όπου αναφέρεται  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ   στηρίζει τον αγώνα των πολιτών ενάντια στα εξοντωτικά χαράτσια, του αξίζουν συγχαρητήρια! Για την απραξία του.
Ό μ ω ς    στη Συλλογική Αγωγή που έκανε το ΙΝΚΑ για το Χαράτσι της ΔΕΗ και  προσκάλεσε όλα  τα κόμματα οι μόνοι που παραβρέθηκαν ήταν το ΚΚΕ, και από όλες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ΔΗΚΚΙ ούτε κάποιο άλλο κόμμα.
Σχετικό Δελτίο Τύπου είχε εκδώσει το ΙΝΚΑ http://apantisiinka.blogspot.gr/2012/01/blog-post.html  και αναφέρεται στην πρόσκληση των κομμάτων. Καιρός είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα κόμματα που δημαγωγούν στης Βουλής τα έδρανα, μοιράζοντας στον λαό ψεύτικες υποσχέσεις.
Αν θέλουν τα κόμματα να πανηγυρίζουν για τις νίκες πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα.


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.