Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αγροτικά προϊόντα:Άφθονα στο χωράφι,δυσεύρετα στο ράφι!-Β'Μέρος-29/11/2012


  Αγροτικά προϊόντα:Άφθονα στο χωράφι,δυσεύρετα στο ράφι!-Β'Μέρος-29/11/2012
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Η Ελλάδα της κρίσης, τα 100χρονα από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης αλλά και απίστευτα σενάρια που γράφει η ίδια η ζωή, είναι το τρίπτυχο της φετινής θεματολογίας στην επιτυχημένη εκπομπή της ΕΤ 3.
Εκπομπές με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι ιστορίες των οποίων αποδεικνύουν τη δύναμη της θέλησης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δημιουργικότητας. Ανάμεσα σ' αυτές, νέα εξαιρετικά ενδιαφέροντα αφιερώματα και ιστορικά ντοκουμέντα με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Και τέλος, μια σειρά εκπομπών που καταγράφουν την πραγματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης, προτείνοντας έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία έχουν αναπόφευκτα οξυνθεί.
Αυτός είναι ο 'καμβάς' στον οποίο κινήθηκαν πέρυσι και έτσι θα συνεχίσουν και στη φετινή τηλεοπτική περίοδο τα 'Αληθινά Σενάρια'
της ΕΤ 3. Με υψηλά νούμερα τηλεθέασης όλα αυτά τα χρόνια, έχουν κατορθώσει να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών, αποδεικνύοντας ότι το ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν μπορεί να είναι και ανταγωνιστικό.
Κοινός παρονομαστής και στόχος σε όλα τα θέματα που ερευνά η εκπομπή είναι η προσπάθεια να αναδειχθούν οι αξίες, τα θετικά στοιχεία και οι συμπεριφορές που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, σε μία εποχή που στέκεται στη μιζέρια και δίνει την αίσθηση του αδιεξόδου.
"Αγροτικά προϊόντα: Άφθονα στο χωράφι, δυσεύρετα στο ράφι!"

Σκηνοθέτης: Κωστής Κουμαρίδης
Επιμέλεια: Νίκος Ασλανίδης
Δημοσιογραφική υποστήριξη: Πέννυ Τομπρή
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Καπρινιώτης
Μοντάζ: Παναγιώτης Σκούρτης
Διεύθυνση Παραγωγής: Μπέτυ Πόδα
Παρουσιαστής: Νίκος Ασλανίδης


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης