Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Υπάρχουν ακόμη Αξιωματικοί με.. φιλότιμο!

Bookmark and Share
"Κι άλλη απρέπεια Βενιζέλου κατά των αξιωματικών!"
Υποναυαρχος παραιτηθηκε γιατι θιχτηκε απο ειρωνικα σχολια του υπουργού κατα την διαρκεια παρουσιασης για την αναδιοργανωση των ενοπλων δυναμεων!

Στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη στο ΥΕΘΑ για θέματα εκπαιδεύσεως παρουσία της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Ακαδημαικών/Καθηγητών των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης χαρακτήρισε τους Αξιωματικούς ως αυτιστικούς και γραφειοκράτες. Για λόγους ευθιξίας και διαμαρτυρόμενος έντονα ...
για την απρέπεια του Υπουργού παρητήθη των τάξεων του Πολεμικού Ναυτικού ο Υποναύαρχος Σ. ΦΕΝΕΚΟΣ Π.Ν. ικανότατος αξιωματικός, διετέλεσε διοικητής Σχολής Διοίκησης και Επιτελών του Π.Ν.,κυβερνήτης της Φ/Γ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ κ.ά.Τα τραγικά της υποθέσεως είναι δύο. Το πρώτο, ένας Υπουργός και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που η σχέση του με την εθνική κατρακύλα (ως μέλος της παρούσης και προηγούμενων Κυβερνήσεων) είναι άμεση έχει το θράσος να καταφέρεται για τρίτη φορά κατά των Αξιωματικών μέσα σε λίγες ημέρες.Το δεύτερο, τέσσερεις παρόντες Αρχηγοί με τόσο έλλειμα ευθιξίας."

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης