Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Πλην Τατάρων και…ζωγράφων, τώρα και δημόσιοι υπάλληλοι!

     Στο παρόν ιστολόγιο, γράψαμε πολλές φορές για επισκέψεις διαφόρων επισήμων, ημιεπισήμων και ανεπισήμων από την Τουρκία, για την έλευση διαφόρων περίεργων φορέων, ομάδων και των πλέον απίθανων ατόμων (μέχρι και…Τατάρων) σε αυτό το απερίγραπτα ξέφραγο αμπέλι που ονομάζεται Θράκη. Ε, τώρα λοιπόν, μετά τους Τατάρους και (ακόμη πιο κωμικό αυτό!) τους…Τούρκους ζωγράφους που παρέστησαν στη Λέσχη Κομοτηναίων τη Μ.Τετάρτη, μας σκάσανε μύτη και…Τούρκοι δημόσιοι υπάλληλοι! Ο λόγος για μια ομάδα δημοσίων υπαλλήλων (από τον χώρο της εκπαίδευσης, της δικαιοσύνης και της υγείας) που ήρθαν στην Ξάνθη και επισκέφθηκαν όχι φυσικά κάποιον επίσημο φορέα (σχετικών αντικειμένων), αλλά (ναι, σωστά μαντέψατε) την παράνομη “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.
     Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος DEB στις 11-4-2012 (σε μετάφραση από το http://tourkikanea.gr), «ο πρόεδρος του παραρτήματος Αδριανούπολης του συνδικάτου εκπαιδευτικών ΤΕS Ιμπραήμ Χακάν Γιλντίζ, ο ξεναγός-οργανωτής Χαλίτ Σαγιαλί μαζί με μια ομάδα 50 ατόμων από δασκάλους, ακαδημαϊκούς, και υπαλλήλους στον τομέα της δικαιοσύνης και της υγείας, στις 7 Απριλίου ημέρα Σάββατο επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Τους καλεσμένους που ήρθαν από την Ανδριανούπολη τους υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΤΕΞ Ισμέτ Τουτζάρ και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Οι καλεσμένοι στην ΤΕΞ ενημερώθηκαν για την ιστορία, την νομική διαδικασία και τις δραστηριότητες του συλλόγου. Αργότερα πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του παραρτήματος Αδριανούπολης του συνδικάτου εκπαιδευτικών ΤΕS Ιμπραήμ Χακάν Γιλντίζ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του εκεί. Επίσης ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και ευχήθηκε στην διοίκηση της ΤΕΞ να έχει επιτυχίες στις παραπέρα εργασίες της».
    Εμείς τι άλλο να πούμε; Κωλοχανείο απερινόητο!
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.