Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

ΝΔ και προεκλογική αξιοπρέπεια…

     Ποιος την…έχασε όμως, για να τη βρουν οι ανύπαρκτοι, τα μηδενικά και τα οσφυοκαμπτικά τσουτσέκια των Μνημονίων;
    Όπως είναι γνωστό, στις 29/3 επισκέφτηκε την Κομοτηνή ο πολιτικός γίγαντας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σε μια καθαρά προεκλογική βίζιτα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ (και – κατά τη γνώμη μας – απόλυτος ορισμός του πολιτικού ΤΙΠΟΤΑ) ήρθε στην περιοχή για να μαζέψει καμμιά μειονοτική ψήφο για το κόμμα του. Φυσικά το γεγονός ότι παριστάνει τον υπουργό Άμυνας αυτής της χώρας  δεν τον φρέναρε καθόλου από τα ταπεινωτικά παζάρια, τους γελοίους χαριεντισµούς µε ντόπιους πράκτορες της Άγκυρας και τις βλακώδεις ποµφόλυγες (αυτές οι τελευταίες άλλωστε είναι και η ειδικότης του). Έφερε λοιπόν ως προεκλογικό δωράκι στη µειονότητα τη διαγραφή του προστίµου για τη νοµιµοποίηση των αυθαιρέτων µέσα από την πληρωµή του χαρατσιού της ΔΕΗ, σαχλαµάρισε λιγάκι στον Σύλλογο Επιστηµόνων Μειονότητας και επισκέφτηκε δύο µουσουλµανικούς δήµους. Τέλος, φωτογραφήθηκε (1η φωτό) και µε τούς υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Ροδόπη, τον Ερχάν Ιµάµογλου από τα Δειλινά και τον Ιντρίς Αχµέτ από τις Σάπες. Ας μας επιτραπεί λοιπόν ένα σχετικό σχόλιο.
     Ο Ερχάν Ιµάµογλου, παλιός…γνώριµος του «Αντιφωνητή», δηλώνει βεβαίως Τούρκος (όπως και ο Ιντρίς) και επ’ αυτού καµµία συζήτηση δεν δέχεται, όπως άλλωστε είναι δικαίωµά του. Όµως αυτό δεν του αρκεί. Στην προσωπική του σελίδα στο facebook π.χ., όπου µόνιµο φόντο είναι ένα κολάζ φωτογραφιών του Κεµάλ, έχει αναρτηµένη τη διπλανή αφίσα (2η φωτό) των τουρκικών Ενόπλων Δυνάµεων για τους ήρωες της Καλλίπολης του 1915. Ρωτώ την κοινή λογική σας: Ποιά πατρίδα, ποιά συµφέροντα, ποιές προτεραιότητες θα εξυπηρετούσε άραγε ο Ερχάν, αν εκλεγόταν; Ποιο κέρδος έχει η ΝΔ µέ την υποψηφιότητα αυτή; Και τι λέει ο…υπουργός Άµυνας, τροµάρα µας;
                                                                           «Αντιφωνητής», 2/4/2012
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.