Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Άρχισε το ηλεκτρονικό φακέλωμα .

Όλα τα στοιχεία οικονομικής συμπεριφοράς αποκτά το ΥΠΟΙΚ

Την αποστολή όλων των στοιχείων που αφορούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης καθώς και όλα τα στοιχεία για τα δάνεια που έχουν λάβει, ζητά το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την απόφαση, τα πιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων, τα χρηματοδοτικά ιδρύματα, οι φορείς εκκαθάρισης συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμών και τα ιδρύματα πληρωμών που λειτουργούν στην Ελλάδα, τα Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ, τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, τα δημόσια θεραπευτήρια και οι κλινικές των ταμείων ασφάλισης, οι επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης, τα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, οι εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, οι πάροοχοι ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και οι εταιρείες ύδρευσης, υποχρεούνται να διαβιβάζουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αρχεία με στοιχεία οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος.


Ενδεικτικά, τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα, καθώς και τα ιδρύματα πληρωμών θα διαβιβάζουν στη ΓΓΠΣ του υπουργείου Οικονομικών στοιχεία που αφορούν σε δάνεια προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε υπόλοιπο και κινήσεις λογαριασμών, ενεργών ή μη, που άνοιξαν ή έκλεισαν,  κάθε άλλο στοιχείο αναγκαίο στις διαδικασίες βεβαίωσης και είσπραξης του φόρου καθώς και στις διαδικασίες του ελέγχου και των διασταυρώσεων.




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:


το υπουργείο οικονομικών για μια ακόμα φορά παρανομεί, εξαλείφει τη διατήρηση κάθε προσωπικού δεδομένου και κάθε ανθρώπινου δικαιώματος. Μας ελέγχουν και μας φακελώνουν γιατί δήθεν είμαστε κλέφτες και φοροδιαφεύγουμε. Ακόμα και πριν τις εκλογές ο αναπληρωτής Υπουργός  Οικονομικών νομοθετεί καταργώντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα ψήφου στην Βουλή δημιουργώντας με την απαίτηση του ένα τεράστιο φακέλωμα το οποίο θα αποδώσουν στην Τρόικα. Ακόμα και χωρίς κυβέρνηση η Τρόικα επιβάλλει νόμους και δεν την σταματά κανείς, αυτά είναι στοιχεία που ο Ελληνικός λαός έπρεπε να δει και να σκεφτεί όταν αυτοί οι αλήτες πήραν την άδεια από το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσουν την χώρα μας, όταν απαιτούσαν νέους φόρους βάζοντας οικονομικούς στόχους. Τώρα το τι θα γίνει μετά τις εκλογές είναι οφθαλμοφανές ή θα επαναστατήσουμε για να φύγουν με την χρήση βίας ή θα συνεχίσουν το έργο τους μια που όταν πήραν τα δικαιώματα δεν πρόκειται να τα αφήσουν πίσω για όποιον και αν αναλάβει την κυβέρνηση. 
Το ΠΑΣΟΚ μας καταδίκασε σε θάνατο, ας του δώσουμε ότι του αξίζει και μαζί του την ΝΔ που τόσα χρόνια συνέχιζαν την ίδια πολιτική. Άλλωστε σε λίγο δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτα, αλλά αυτοί θα έχουν πολλά και πάνω από όλα την ζωή τους...   
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης