Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το HAARP;

   Το παραδεκτό από τη νέα τάξη υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P. βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P. υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.

 Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P. και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική. Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο (δείτε το βίντεο)...
ανακλαστικών επιφανειών.

 Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P. και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του. Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P. μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης. Το μειονέκτημα είναι ότι τα μικροκύματα εκπέμπονται προς τα πάνω, ενώ εμείς να τα στέλνουμε στο έδαφος.

 Δημιουργούμε λοιπόν στον ουρανό μια αντανακλαστική επιφάνεια και τα οδηγούμε εκεί που θέλουμε. Η απαιτούμενη εκτεταμένη ανακλαστική επιφάνεια, μπορούν να είναι επίπεδα τεχνητά ψεκαζόμενα νέφη που προκύπτουν από τη σταδιακή πλάτυνση και ένωση των ψεκαζόμενων λευκών λωρίδων από τα αεροπλάνα. Τα τεχνητά σύννεφα περιέχουν οξείδια μετάλλων (αλουμινίου) και επομένως εύκολα ιονίζονται (ηλεκτρίζονται).

 Η ενέργεια που με την εκπομπή των μικροκυμάτων στέλνουν σε αυτά οι κεραίες του H.A.A.R.P., δημιουργεί με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, πολύ εύκολα, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά (κλειστά) μεταβαλλόμενα ρεύματα. Αυτά στην πράξη είναι «ποτάμια» φορτισμένων σωματιδίων μέσα στα τεχνητά σύννεφα. Τα «ποτάμια» αυτά των φορτισμένων αερίων δεν έχουν αρχή και τέλος επειδή είναι κυκλικά. Εκεί που αρχίζουν εκεί τελειώνουν.

 Ένα όμως κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει (οι συνάδελφοι φυσικοί να συγχωρήσουν την απλούστευση των όρων, χάριν των αναγνωστών) ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που εξεπέμφθει από το H.A.A.R.P. και δημιούργησε το φαινόμενο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και επομένως και προς το έδαφος. Που αλλού; Στον επιθυμητό στόχο (πόλη, χωριό κτλ).

 Ποιες είναι οι επίσημες δικαιολογίες για τους μαζικούς αεροψεκασμούς;
  Γίνονται, λέει, για το καλό μας διότι δημιουργούν ένα τεχνητό στρώμα οξειδίων του αλουμινίου ή του βαρίου που αντανακλά μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στη Γη να διώχνει στο διάστημα ικανή ποσότητα θερμικής ενέργειας, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ουσιαστικά, μονώνεται δηλαδή η Γη και αποκτά μια ασπίδα κατά του φαινομένου του θερμοκηπίου.

 Στέκουν όλες οι δικαιολογίες;
  Όχι είναι η απάντηση που δίνουν Έλληνες αλλά και ξένοι ειδικοί σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες επιστήμονες συγκεντρώνουν στοιχεία για τους αεροψεκασμούς, για τα ηλεκτρισμένα τεχνητά (ψεκασμένα) αραιά σύννεφα που φεγκοβολούν παλλόμενα, από την ενέργεια που δέχονται από το H.A.A.R.P. και για τους χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από τις ψεκαζόμενες ουσίες.Λένε ότι ψεκασμοί γίνονται και κοινωφελείς σκοπούς.

 Τα ανακλώντα σωματίδια των οξειδίων του αλουμινίου δημιουργούν με τους ψεκασμούς ένα προστατευτικό στρώμα που ανακλά την ηλιακή ακτινοβολία σε περιοχές που έχουν ηλιοφάνεια και έτσι τις δροσίζουν.

Δείτε το ΒΙΝΕΟ εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=4VvB5lHUnIc&feature=player_embedded

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης