Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Απαράδεκτες θέσεις του Δ. Καζάκη για την Μακεδονία.

Στην ιστοσελίδα του Δημήτρη Καζάκη υπάρχει μια αναφορά του σε μια μετάφραση που είχε κάνει το 2004 στο βιβλίο με θέμα "Μακεδονία: Οι φυλές και το Μέλλον τους" που είχε γράψει στις αρχές του 20ου αιώνα ο Βρετανός φιλέλληνας Χένρυ Μπρέιλσφορντ. (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ)

Στην συγκεκριμένη αναφορά του λοιπόν εντοπίσαμε μερικές φράσεις που προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη... και φυσικά συνιστούν εσχάτη προδοσία!!!!!

Ας τις δούμε αναλυτικότερα:

1. Η μεγάλη συνεισφορά του συγκεκριμένου βιβλίου βρίσκεται στο γεγονός ότι αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε ποτέ Μακεδονικό Έθνος, αλλά μόνο διάσπαρτες μακεδονικές εθνότητες (Βουλγαροσλάβοι, Έλληνες, Τούρκοι, Εβραίοι, κοκ).

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Καζάκης ισχυρίζεται οτι υπάρχουν πολλές μακεδονικές εθνότητες!!!! Ειναι απίστευτο αλλά αυτός ο "μέγας" αντιμνημονιακός αναλυτής φάσκει και αντιφάσκει μέσα σε μια πρόταση!!!

Δεν υπάρχει Μακεδονικό Εθνος αλλά υπάρχουν πολλές διάσπαρτες(!) μακεδονικές εθνότητες!!!!!
Αμ πώς;....

Κι έτσι οι Ελληνες Μακεδόνες οι μόνοι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων στριμώχνονται, κατά τον Καζάκη, μέσα στον πολυεθνικό "μακεδονικό" αχταρμά μαζί με τους Βουλγαροσλάβους (κοινώς κομμιτατζήδες), τους Εβραίους και τους Τούρκους...

Λαούς δηλαδή που ήρθαν στην περιοχή της Ελληνικής Μακεδονίας ως επιδρομείς, κατακτητές και.... έμποροι!!!!

2. Όλα αυτά οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα πώς η αληθινά πατριωτική και δημοκρατική στάση στο ζήτημα των Σκοπίων δεν μπορεί να είναι εκείνη που επικεντρώνει στο όνομα αυτού του κράτους. Είναι αδιάφορο πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η προδοτική στάση περικλείεται σε μια και μόνη λέξη που απουσιάζει, όχι τυχαία, από το κείμενο του Καζάκη....
Είναι η λέξη ΜΟΝΟ.... και θα μπορούσε ο αγαπητός κ. Καζάκης να την βάλει πριν την φράση "στο όνομα του κράτους".... Δεν την έβαλε όμως, οπότε με μια απλή κίνηση, κατά τον Καζάκη όποιος ενδιαφέρεται να περισώσει το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας ΔΕΝ είναι πατριώτης και δημοκράτης!!!!!!

Τον κ. Καζάκη δεν τον ενδιαφέρει πως θα ονομάζονται τα Σκόπια...
Ας ονομάζονται "Μακεδονία" τι πειράζει;

3. Όσοι μιλούν για "ελληνική Μακεδονία", λειτουργούν όπως τυπικά λειτούργησε η προδοτική εθνικοφροσύνη σ' ολόκληρη την ιστορία του τόπου μας. Ως διατεταγμένοι πράκτορες των Μεγάλων Δυνάμεων και των σχεδίων τους. Κι αυτό γιατί αφενός προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από την αληθινά πατριωτική και δημοκρατική θέση που πρέπει να έχει κανείς για το ζήτημα και από την άλλη προτείνουν πρόστυχους αλυτρωτισμούς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τους Γερμανούς και άλλους μεγάλους για να πυροδοτήσουν πολέμους για επαναχάραξη συνόρων. Όπως ακριβώς κάνουν σήμερα ενισχύοντας τον Σκοπιανό "Μακεδονικό" αλυτρωτισμό, τον Αλβανικό αλυτρωτισμό, τον Βουλγαρικό αλυτρωτισμό και πάει λέγοντας. Οι δικοί μας εθνικόφρονες, δήθεν πατριώτες, είναι η εγχώρια εκδοχή του ξενοκίνητης μαφίας του UCK και των άλλων συμμοριών που χρηματοδοτεί και ενισχύει ο δυτικός ιμπεριαλισμός στα Βαλκάνια για να κρατά διαρκώς αντιμέτωπους τους λαούς της περιοχής.

Δηλαδή κ. Καζάκη όσοι υπερασπιζόμαστε τον ελληνικό ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας είμαστε πράκτορες των Μεγάλων Δυνάμεων κι εσυ που αδιαφορείς είσαι πατριώτης και δημοκράτης!!!!

Είμαστε πράκτορες διότι προτείνουμε "πρόστυχους αλυτρωτισμούς"....
Δηλάδή το να θέλεις την ελευθερία της ελληνικής Μακεδονίας είναι "πρόστυχος αλυτρωτισμός"....

Δηλαδή ο Παύλος Μελάς και οι άλλοι Μακεδονομάχοι ήταν "πρόστυχοι" γιατί επεδίωκαν να λυτρώσουν την Μακεδονία μας απί τους Βούλγαρους Κομμιτατζήδες (τους προγόνους των σημερινών Βουλγαροσκοπιανών)....

Τι μας λες κ. Καζάκη;

Και φυσικά όλοι όσοι θέλουν να ελευθερώσουν τα ελληνικά εδάφη της Ελληνικής Βόρειας Μακεδονίας, που οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχώρησαν στους Σλάβους, παρομοιάζονται με τον εγκληματικό αλβανικό UCK που "έφαγε" ιστορικά εδάφη των Σέρβων και με άλλες εγκληματικές συμμορίες....

Ρε Καζάκη ξέρεις τι ήταν το Μοναστήρι!!!!
Μια ελληνική πόλη όπως όλες οι άλλες της Μακεδονίας μας.... Η Θεσσαλονίκη, η Καστοριά, η Φλώρινα, οι Σέρρες.....
Σήμερα τι είναι;

Μια σκλαβωμένη ελληνική πόλη που την λένε Μπίτολα!!!!
Κι εμείς την θέλουμε πίσω.

Ομως οι Μεγάλες Δυνάμεις την έδωσαν στους Βουλγαροσλάβους... Αλλά εμείς που φωνάζουμε να την ελευθερώσουμε είμαστε πράκτορες των Μεγάλων Δυνάμεων κι εσύ που λες "αφήστε την εκεί δεν πειράζει".... είσαι ο πατριώτης!!!!

Επείδη κ. Καζάκη δεν πιστεύω ότι είσαι ηλίθιος αλλά θεωρώ ότι είσαι ευφυέστατος άνθρωπος και ξέρεις πολύ καλά τι λες, εγώ προσωπικά σε κατατάσσω από εδώ και στο εξής στους προδότες.

Βρε δεν πα να λες ότι θέλεις για τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις....
Αυτά έχουν καταστρέψει την τσέπη μου και έχουν εξαθλιώσει το βιοτικό μου επίπεδο... και ναι, αυτό είναι πολύ σοβαρό. Και ναι, θεωρώ ότι αποτελεί ΚΑΙ αυτό Εσχάτη Προδοσία.

Εσύ όμως κ. Καζάκη προδίδεις κάτι πιο σοβαρό. Την Εθνική μου συνείδηση. Την Εθνική μου αξιοπρέπεια και την Ελληνική μου Μακεδονική Ιστορία....

Λοιπόν προχώρα τον δρόμο που επέλεξες μόνος σου.

Λόγω της ανεξιθρησκείας που αποτελεί και συνταγματικά κατοχυρωμένο ατομικό δικαίωμα (και πολύ σωστά) δεν με "πείραξε" τόσο πολύ το ότι δήλωσες άθεος....
Τώρα διαπιστώνω ότι είσαι και προδότης...

Ε, αυτό πάει πολύ.

ΘΑΝΟΣ

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης