Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το τουρκικό παρακράτος απειλεί όσους Έλληνες εμποδίζουν τη δράση του στην Θράκη…

  Θράκη: Μήνυση τουρκόφρονα κατά του εκδότη του Αντιφωνητή… 
     Αναδημοσιεύουμε σήμερα ένα κείμενο του καλού μας φίλου Κωνσταντίνου (διαχειριστή του μαχητικού ιστολογίου «Ας μιλήσουμε επιτέλους»), ειδικά από τη στιγμή μάλιστα που μας…αφορά, καθώς αναφέρεται στη μήνυση που άσκησε ο αξιότιμος κύριος Αχμέτ Καραχουσεΐν
(θυμίζουμε: γιαλαντζί πρόεδρος του γιαλαντζί τουρκοσυλλόγου για τη…διαφύλαξη του Τεκέ της Ρούσας) προς τον Κώστα Καραΐσκο, διευθυντή της εφημερίδας «Αντιφωνητής», λόγω της γνωστής ιστορίας της παράδοσης από τον τελευταίο στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής της προκλητικής εκείνης πινακίδας που αναφερόταν στους 40 (επίσης γιαλαντζί) Οθωμανούς μάρτυρες-κατακτητές της Θράκης του 14ου αι. (1η φωτογραφία). Εμείς απλώς να προσθέσουμε ότι (όπως ακριβώς άλλωστε το υποθέτει ο Κωνσταντίνος) έχει πράγματι ήδη υποβληθεί μήνυση και από τον Κώστα Καραΐσκο προς τον λεγάμενο (του οποίου τα μούτρα τα βλέπετε στη 2η φωτογραφία την ώρα που χαριεντίζεται μέσα στον χώρο του – αυθαιρέτως οικειοποιημένου – Τεκέ της Ρούσας με τον τουρκοπρόξενο Ιλχάν Σενέρ). Και είναι πραγματικά ευχής έργον η υπόθεση αυτή να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα δικαστήρια, όπου πραγματικά αναμένεται να γελάσει το χείλι κάθε πικραμένου (και κάτι σούργελα τουρκοπρακτοράντζες να πηδούν απ’ τα παράθυρα για να γλιτώσουν από την απόλυτη ξεφτίλα)…
     «Είναι ήδη καταγεγραμμένη η ύπαρξη του τουρκικού παρακράτους που έχει εγκαθιδρύσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και το οποίο λειτουργεί σε ένα άτυπο καθεστώς κυριαρχίας επί των Ελλήνων μουσουλμάνων της ακριτικής περιοχής της Θράκης. Η καταγραφή των έργων αυτού του παρακράτους γίνεται συστηματικά από μία μερίδα του διαδικτυακού –κυρίως- χώρου και από ανθρώπους που όχι μόνο δεν διστάζουν και ούτε φοβούνται τους παρακρατικούς μηχανισμούς που έχουν εξαπλωθεί στην περιοχή, αλλά χτυπούν ανελέητα και ξεγυμνώνουν τον ρόλο της Άγκυρας μέσα στην Ελληνική επικράτεια.
     Ένας τέτοιος χώρος «αντίστασης», κατά των τουρκικών δραστηριοτήτων στην Θράκη, είναι και ο γνωστός «Αντιφωνητής» που έχει γίνει το κόκκινο πανί για τον τούρκο πρόξενο (μην ξεχνάμε την πρόσφατη λεπτομερέστατη δημοσίευση για την απόπειρα τρομοκράτησης του ιμάμη του Σώστη Ροδόπης) και τα ανθυποπρακτορίδια της Άγκυρας, που νιώθουν πως ακόμη και οι ελάχιστες πατριωτικές Ελληνικές φωνές είναι ικανές να καταστρέψουν την πολύχρονη προσπάθειά τους για αναδιάταξη των ισορροπιών στην Θράκη.
     Πριν από λίγο καιρό, ο Κώστας Καραΐσκος συνοδευόμενος από μέλη του «Αντιφωνητή» παρέδωσε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (για την ακρίβεια άφησε στην είσοδο, επειδή δεν του άνοιγαν) μία πινακίδα που «δώρισε» ο προηγούμενος τούρκος πρόξενος και η οποία αφορούσε τους πρώτους «μάρτυρες» τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην κατάληψη της Θράκης…! Η πινακίδα, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του κ. Καραΐσκου, είχε σταλεί μέσα σε φάκελο από άγνωστο, στα γραφεία του Αντιφωνητή, οι άνθρωποι του οποίου την επέστρεψαν στον «δωρητή», δηλαδή στο τουρκικό προξενείο.
     Αυτή η ενέργεια του Κώστα Καραΐσκου θεωρήθηκε ως …μη νόμιμη από τον τουρκόφρονα που παριστάνει τον πρόεδρο του νομικά ανύπαρκτου «ιδρύματος διατήρησης» του τεκκέ της Ρούσσας, ο οποίος και κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Καραΐσκου, ως υπεύθυνου αποκαθήλωσης και καταστροφής της συγκεκριμένης (εμετικής και άκρως προκλητικής) επιγραφής.
     Φυσικά, η συγκεκριμένη μήνυση είναι μία κατάθεση – απόδειξη πίστης στο τουρκικό προξενείο εκ μέρους του μηνυτή, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου σε μία καταφανή (αν και γελοία) απόπειρα τρομοκράτησης του Κώστα Καραΐσκου, του Αντιφωνητή και όλων των κατοίκων της Θράκης που έντυπα, διαδικτυακά αλλά και έμπρακτα σε κάθε αφορμή, κατακεραυνώνουν τις ενέργειες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και των ανθρώπων του.
     Επειδή νομικά όχι μόνο είναι αστήρικτη η μήνυση («απορούμε» που βρίσκουν λεφτά για γελοιότητες μέσα στην οικονομική κρίση), αλλά θεωρούμε πάρα πολύ πιθανό να αντιστραφούν οι ρόλοι αμέσως μετά την κατάπτωση των έωλων επιχειρημάτων του τουρκόφρονα μηνυτή.
     Άραγε, ο ίδιος έχει αναλογισθεί πως μπορεί να μηνυθεί για διχαστική προπαγάνδα αλλά και για ψευδή καταμήνυση, για απόπειρα τρομοκράτησης αλλά και φίμωσης του Τύπου; 
Έχει αναλογισθεί ο μηνυτής του Κώστα Καραΐσκου πως ανοίγει για τον ίδιο –και το τουρκικό προξενείο- το «κουτί της Πανδώρας», το οποίο τους επιφυλάσσει πικρές εκπλήξεις; 
     Προφανώς, επειδή η σκέψη του μηνυτή είναι κάτι περισσότερο από ρηχή και προφανέστατα επειδή θα γίνει απόπειρα εκμετάλλευσης του «γεγονότος» από την πλευρά της Άγκυρας, η οποία θα πιέσει για να ασκηθεί πίεση εκ μέρους της φοβικής κυβέρνησης των Αθηνών σε Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται στην τουρκική προπαγάνδα και γενικότερη τουρκική πολιτική που ασκείται στην Θράκη, εμείς θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα προς την Αθήνα: 
     Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να κάνετε μία καλή αρχή για επανάκαμψη του Ελληνικού κράτους στην Θράκη. Εάν δεν το κάνετε, θα επιβεβαιώσετε όλα τα αρνητικά που μέχρι τώρα σας έχουν αποδοθεί και καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι πολύ σύντομα θα κηρυχτείτε οι πολιτικοί –στο σύνολό σας- ως ανεπιθύμητα πρόσωπα στην ευρύτερη περιοχή».
                                                         Για την αναδημοσίευση:  Ν.Δ.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης