Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ… ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!

1
Το πανέμορφο αγγελούδι που βλέπετε στη φωτογραφία είναι μόλις 7 μηνών και πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια που λέγεται ατρησία χοληφόρων αγγείων.

«Το Αγιορείτικο Βήμα» συνομίλησε με τη θεία του παιδιού, την κα. Ευαγγελία Μπαντάση, η οποία μας είπε ότι..."Άν το παιδί δεν κάνει μέχρι 2 χρονών τη μεταμόσχευση του ήπατος, δεν πρόκειται να ζήσει. Πρόκειται για μια επέμβαση που δυστυχώς δεν γίνεται στην Ελλάδα".


Η μικρή Χρυσοβαλάντω, την οποία οι γονείς της έταξαν στην Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντω λίγο πριν φύγουν για το εξωτερικό, βρίσκεται ήδη στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Necker.


"Όπως καταλαβαίνετε το ποσό που θα χρειαστεί για τη μεταμόσχευση, τη νοσηλία και τη διαμονή στη Γαλλία είναι υπέρογκο για μας, καθώς και οι δύο γονείς της μικρής δεν δουλεύουν πλέον, ώστε να μπορούν να βρίσκονται διαρκώς δίπλα στο αγγελούδι τους",
μας εξηγεί η κα. Μπαντάση.

"Αυτές τις στιγμές που μιλάμε, η μπέμπα είναι συνδεδεμένη με σωληνάκι, δεν τρώει και ανησυχούμε πολύ",
τονίζει η θεία της μικρής Χρυσοβαλάντω και κάνει, μέσω του «Αγιορείτικου Βήματος» έκκληση προς όλους για βοήθεια.

Ο λογαριασμός της Χρυσοβαλάντω είναι : 814/611005-39, Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Μαρσιτοπούλου Ευαγγέλια (είναι η μητέρα της Χρυσοβαλάντω).

Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως η ανθρωπιά δεν γνωρίζει από κρίση. Ας βοηθήσουμε όλοι, λοιπόν, από το υστέρημα μας μια ψυχούλα να ζήσει...


alt
alt


http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/12788-ena-aggeloudaki
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης