Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Χορεύοντας στον βυθό με αναπηρικό καροτσάκι! (vid)


Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ
Αδύνατο να το πιστέψει κανείς βλέποντάς το. Η καλλιτέχνιδα Sue Austin «χορεύει» στο βυθό. Χορεύει μαζί με το αναπηρικό της καροτσάκι απόλυτα εναρμονισμένη με το υγρό περιβάλλον. Μαγεύει με τις κινήσεις της, ταξιδεύει στο νερό και εντυπωσιάζει. «Καθηλωμένη» από το 1996, έχοντας διαγνωστεί με την «αόρατη νόσο», τη μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, η Sue δεν το έβαλε στιγμή κάτω. Αναζητώντας τρόπους να βελτιώσει την καθημερινότητά της, όπως και των συνανθρώπων της που δε μπορούν να περπατήσουν, εφηύρε και βοήθησε να κατασκευαστεί το πρώτο υποβρύχιο αναπηρικό καροτσάκι.

Έκτοτε παρουσιάζει, μπροστά στο έκπληκτο πάντα κοινό, την υποβρύχια τέχνη της, που ονομάζει «Δημιουργώντας το Θέαμα»- Creating the Spectacle, ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεσηκώσει και τους θεατές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στα πλαίσια των εορτασμών της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.
Το αναπηρικό καροτσάκι στην περίπτωση της Sue αποτελεί επέκταση του εαυτού της. Εξοπλισμένο με πλωτήρες, πτερύγια σταθεροποίησης, δύο προωθητικές προπέλες της χαρίζει την ελευθερία κάτω από το νερό κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σόου της.
«Είμαι ενθουσιασμένη που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν εμπνευστεί από το όλο project, πολλοί μου λένε ότι βλέποντας το υποβρύχιο καροτσάκι μου, θέλουν κι εκείνοι να το δοκιμάσουν» δηλώνει με υπερηφάνεια η Sue. «Έχουμε δημιουργήσει κάτι το καινοτόμο και συναρπαστικό κι ήδη ο κόσμος το συζητά. Ως αποτέλεσμα, ήδη συνειδητοποιούν ότι το να αντικρίζεις τον κόσμο από μία διαφορετική οπτική, αποτελεί έμπνευση για να απελευθερωθείς και να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες» καταλήγει αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κάθε εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί με τη δύναμη της θέλησης.
Απολαύστε τη Sue…

 http://www.youtube.com/watch?v=IPh533ht5AU
Πηγή goodstory.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης