Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ομοφυλόφιλοι πατέρες κακοποιούσαν το παιδί τους!



undefined
 Ομοφυλόφιλοι πατέρες κακοποιούσαν το παιδί τους! 
H είδηση που ακολουθεί σοκάρει... Η ευκολία με την οποία πανηγυρίζουν τους γάμους των ομοφυλόφιλων τα media και οι προοδευτικές δυνάμεις, δείχνουν την προχειρότητα στη σκέψη ή τον δόλο στη σύλληψη των επιχειρημάτω τους. Η διαστροφή όμως κάποιες φορές αποκαλύπτεται. Μία είδηση που μας αφήνει άφωνους (πολύ δε περισσότερο όταν νεόκοπος πολιτικός που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον τόπο, αναφέρεται στο συνδυασμό των φύλων... γιατί μάλλον ενοχλεί η λέξη οικογένεια).

Τα «προοδευτικά» media στην Αυστραλία που είχαν παρουσιάσει την υιοθεσία του μικρού Αδάμ από το γκέι ζευγάρι, περιέγραφαν τους δύο άνδρες, ως «δύο χαρούμενους, τρυφερούς ‘πατέρες’»


Σίδνεϊ, 3 Ιουλίου 2013 (LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ) - Η αστυνομία της Αυστραλίας περιγράφει ως "διεφθαρμένη"την υπόθεση ενός 6χρονου αγοριού που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους "πατέρες" του (που το «προοδευτικό» κράτος τους επέτρεψε να μεγαλώσουν ένα παιδάκι, χάριν «ισότητας») αλλά και από άλλους άνδρες που ήταν μέρος ενός διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας γνωστού ως δίκτυο “Boy Lovers”.

Οι αρχές στην Αυστραλία και των ΗΠΑ εργάστηκαν μαζί για να συλλάβουν και να κατηγορήσουν τους δύο άνδρες, καθώς προέκυψε ότι το αγόρι είχε προσφερθεί σε άνδρες στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία για σεξουαλική εκμετάλλευση και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πολύ νεαρή ηλικία.


Την περασμένη εβδομάδα ένας από τους άνδρες, ο Αμερικανός ονόματι Mark J. Newton, 42 ετών, φυλακίστηκε στις ΗΠΑ σε ποινή φυλάκισης 40 ετών και χρηματική ικανοποίηση 400.000 δολαρίων στο παιδί, ενώ ο άλλος, ο Peter Truong, 36 ετών, από τη Νέα Ζηλανδία, περιμένει την καταδίκη στην πατρίδα του.

"Καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν είναι ευχάριστη," λέει ο αστυνομικός επιθεωρητής Jon Rouse, ο οποίος ηγείται του τμήματος Taskforce Argos της Αστυνομίας του Queensland της Αυστραλίας, το οποίο ερευνά τις online περιπτώσεις εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.

"Αυτό που είναι πολύ λυπηρό σε αυτήν την περίπτωση είναι ο τρόπος που αυτό το παιδί ήρθε στη ζωή αυτών των ανθρώπων. Πρόκειται πραγματικά για μια τραγωδία. Είναι εξαιρετικά διεφθαρμένη περίπτωση».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Newton και ο Truong, που ζούσαν ως ζευγάρι στο Κέρνς της Αυστραλίας, άρχισαν να ψάχνουν για μια παρένθετη μητέρα να γεννήσει ένα παιδί το 2002.

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι βρήκε επιτέλους μια γυναίκα στη Ρωσία, που γέννησε το παιδί τους με αμοιβή 8.000 δολάρια. Ο Mark Newton πιστεύεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του αγοριού, που ονομάστηκε "Adam", προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητά του.


Ο Adam παραδόθηκε στους Newton και Truong πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του το 2005.

Στις 14 Ιουλίου 2010, όταν ο Αδάμ ήταν 5 ετών, το κανάλι ABC Far North Queensland παρουσίασε την ιστορία του με τίτλο «Δύο μπαμπάδες είναι καλύτεροι από τον ένα», που μεταξύ άλλων έλεγε ότι «το να γίνουν γονείς ήταν μια σκληρή δουλειά για το γκέι ζευγάρι, τον Πιτ και τον Μαρκ, αλλά θα τα έκαναν πάλι όλα από την αρχή, αν χρειαζόταν".

Τα media της Αυστραλίας κάλυψαν την άφιξη του Αδάμ στο σπίτι των ομοφυλόφιλων, περιγράφοντας τους δύο άνδρες, χαρούμενους, τρυφερούς πατέρες.

«Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να έχουμε ένα παιδί, ότι ήρθε η ώρα για εμάς να έχουμε μια οικογένεια», είπε ο Newton και ο Truong στο ABC. «Θέλαμε να βιώσουμε τη χαρά της πατρότητας».

«Είναι μια ευτυχισμένη, χαλαρή οικογένεια», είπε το ABC, «αλλά δεν ήταν ένας εύκολος δρόμος για να φτάσουν ως εκεί. Μετά από πολλά εμπόδια, ο Αδάμ γεννήθηκε από παρένθετη μητρότητα στη Ρωσία."


Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT Novosti ανέφερε ότι ο Αδάμ άρχισε να κακοποιείται σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους «μπαμπάδες» του όταν ήταν 22 μηνών!

"Αργότερα," το RT Novosti ανέφερε, «έκαναν τον Adam διαθέσιμο για σεξ με άλλα μέλη του κυκλώματος παιδοφιλίας στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, για το οποίο οι Newton και Truong έπρεπε να ταξιδεύουν εκτενώς. Ερευνητές της αστυνομίας έχουν βρει αποδείξεις σε τουλάχιστον οκτώ άνδρες σε αυτές τις χώρες που είχαν επαφή με τον Αδάμ όταν ήταν μεταξύ των ηλικιών δύο και έξι. "

Δύο άλλοι άνδρες, ο Αμερικάνος John R Powell, 41 ετών, δικηγόρος από την Φλόριντα και ο Jason Bettuo, 36 ετών, προπονητής τένις από το Michigan, έχουν κατηγορηθεί επίσης, σύμφωνα με το κανάλι Channel 7 News της Αυστραλίας.

Η αστυνομία άρχισε την έρευνα που οδήγησε στις συλλήψεις μετά από μια τυχαία ανακάλυψη ύποπτων εικόνων κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο σπίτι ενός παιδόφιλου στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας.


Περαιτέρω έρευνες έφεραν στο φως συνομιλίες μεταξύ των Newton και Truong και άλλων μελών του διεφθαρμένου δικτύου ‘Boy Lovers’.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού στο Cairns, βρήκαν αρκετά στοιχεία σχετικά με υπολογιστές και άλλες συσκευές βίντεο για να εξασφαλίσουν τη σύλληψή τους. Ο Adam αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε σε ανάδοχες οικογένειες.

«Αυτοί οι άνδρες υπέβαλλαν αυτό το νεαρό παιδί σε μερικές από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις εκμετάλλευσης που το εν λόγω γραφείο έχει δει ποτέ», δήλωσε ο Εισαγγελέας Joe Hogsett, μετά την δίκη.

Ο Ρώσος Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Pavel Astakhov, είπε στο RT Novosti ότι η ρωσική κυβέρνηση έκανε αυστηρότερη τη νομοθεσία για την υιοθεσία ώστε να αποφευχθεί μια άλλη περίπτωση, όπως του Αδάμ.

"Τα ορφανά ρωσάκια πάντα προσέλκυαν διεστραμμένους ξένους λόγω της προσβασιμότητας. Οι ξένοι απλώς έρχονται και παίρνουν τα παιδιά δίνοντας χρήματα", δήλωσε ο Astakhov.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η ​​Ρωσία πέρασε το «νόμο Dima Yakovlev» που απαγορεύει τους Αμερικανούς πολίτες να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία.

Τον Ιούνιο του 2013, η Δούμα ενέκρινε τροπολογία η οποία απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου από το εξωτερικό και απαγορεύει σε μεμονωμένα άτομα που είναι πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των χωρών που επιτρέπουν το "γάμο" των ομοφυλόφιλων να γίνουν θετοί γονείς ή κηδεμόνες παιδιών από τη Ρωσία.

opougis
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης