Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.


Στο θέατρο REX, στις 17. 01. 2011, ο … πολύς Μίκης Θεοδωράκης, ο «αριστερός αγωνιστής» !!!, ο «αντιαμερικανός» !!!, ο «πατριώτης» !!!, σε μιά επίδειξη απροσμέτρητου θράσους, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ με απερίγραπτο κυνισμό, την ηθελημένη και προσχεδιασμένη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων, λέγοντας ότι τον Ιούνιο του 1974 πήγε στην Ουάσινγκτον προσκεκλημένος Αμερικανών αξιωματούχων, με τους οποίους συνεργάστηκε, για να επιβάλει την «λύση Καραμανλή» στην Ελλάδα, με αντάλλαγμα φυσικά την σφαγή της Κύπρου από τους φίλους του τους τούρκους τον Ιούλιο του 1974 (… συμβιβάστηκα εν γνώσει μου, λέει στο, κυρίως αριστερόστροφο, ακροατήριό του που τον … αποθεώνει !!!).
(Ο ΑντιΝΑΖΙ Θεοδωράκης πρωτοστάτησε στην δημιουργία, ανάπτυξη και επιβολή της  Ελληνοτουρκικής φιλίας !!!, έχοντας συμβάλει ο ίδιος στην Εθνική τραγωδία το 1974).
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ
ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΑΔΟΙ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.
Με την γελοία πρόφαση ότι, δήθεν, ήθελαν να διώξουν την χούντα του Ιωαννίδη, θυσίασαν την Κύπρο σαν σύγχρονη Ιφιγένεια, ώστε με αφορμή την Κυπριακή τραγωδία, να επιβάλουν στην Ελλάδα τον Κ. Καραμανλή και στη συνέχεια όλους τους άλλους πολιτικούς ολετήρες της Ελλάδος και του Ελληνισμού, οι οποίοι έκαναν προθύμως ότι χρειαζόταν για να φθάσουμε στο σημερινό τραγικό αποτέλεσμα της εξαθλίωσης και της υποδούλωσής μας.

Ιστορική Σημείωση: 
Όταν επεβλήθη στην Ελλάδα η «λύση Καραμανλή» στις 24 Ιουλίου 1974, στην Κύπρο είχε ήδη συναφθεί εκεχειρία και ο τουρκικός στρατός κατείχε συνολικά μόλις το 2% του Κυπριακού εδάφους (ΟΧΙ ενιαίο, αλλά σε τρία ασύνδετα μεταξύ τους τμήματα), το οποίο ΔΕΝ μπορούσε να το κρατήσει για πολύ.
Ο Κ. Καραμανλής, όταν πήρε την εξουσία, όχι μόνο δεν αποκατέστησε την κατάσταση στην Κύπρο διώχνοντας τους τούρκους (με την βοήθεια αυτών που τον επέβαλαν στην Ελλάδα), αλλά αντίθετα επέτρεψε και ευνόησε την εξέλιξη της τουρκικής εισβολής μέχρι την κατάληψη του 37% της Κύπρου, με την ξεκάθαρα καταδικαστική απόφαση – δήλωσή του : «… Η Κύπρος κείται μακράν …».
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολιτικοί εξουσιαστές της Ελλάδος που τον ακολούθησαν, με ομόφωνες αποφάσεις της πολύχρωμης πλήν ομονοούσης Βουλής (για διάχυση και διασπορά των ευθυνών τους), συνέχισαν την καταστροφή και της Κύπρου, φροντίζοντας προσεκτικά να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους μέσα σ’ έναν φάκελο, που τον κλείδωσαν ερμητικά σε απρόσιτα  και καλά φρουρούμενα αμπάρια.
Τον περιβόητο και μέχρι στιγμής … αόρατο «ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ».

Ορθογραφική Σημείωση:
Η ορθή γραφή της λέξεως «πολιτικοί», για την ακριβή απόδοση της εννοίας των έργων τους, είναι «πωλητικοί».

Παρακολουθήστε εδώ : 

  


 http://www.youtube.com/watch?v=ZdR0j7RWBgA
το VIDEO, με τον «πατριώτη αγωνιστή» της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας …

  
Αθήνα, 20η Ιουλίου 2013.
Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης