Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Και με τη βούλα ο νέος προξενοσύλλογος τουρκοφρόνων στον Έβρο…

 Και με τη βούλα ο νέος προξενοσύλλογος τουρκοφρόνων στον Έβρο…


Ο προξενοκίνητος Μειονοτικός Σύλλογος Νοτίου Έβρου πήρε την άδεια του με δικαστική απόφαση…
Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι τουρκοσύλλογοι απ’ άκρου σ’ άκρο στην ελληνική Θράκη. Λίγες μέρες πριν (9/7/2013) ο λεγόμενος «Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μειονότητας Νοτίου Έβρου» με απόφαση του Εφετείου Θράκης, πήρε άδεια λειτουργίας. Ο σύλλογος, που από το 2009 έδινε νομικό αγώνα (είχε υποβάλει το σχετικό αίτημα για την ίδρυση του στις 18/4/2009 αλλά το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης τότε το είχε απορρίψει), είναι λοιπόν πλέον νόμιμος και αρχίζει ένα νέο κύκλο δράσης, με έδρα το χωριό Κόμαρος του νομού Έβρου.
Όπως διαβάζουμε στην τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», ο συνήγορος του συλλόγου Αχμέτ Καρά δήλωσε πως η απόφαση αυτή που ελήφθη μετά από μακρύ δικαστικό αγώνα, είναι πολύ σημαντική για την μειονότητα. Ο Καρά
ανέφερε πως η υπόθεση αυτή τελευταία είχε εκδικαστεί μαζί με την υπόθεση της Τ.Ε.Ξ. στις 7/10/2011 και στην συνέχεια τον Ιανουάριο του 2012 με απόφαση του Αρείου Πάγου είχε καταπέσει η απόφαση του Εφετείου. Μετά από αυτό υποβλήθηκε ξανά αίτημα τον Απρίλιο του 2012, πως ως ημερομηνία εκδίκασης είχε οριστεί η 7/12/2012, ακολούθως υπήρξε αναβολή για την 24/5/2013 οπότε και εκδικάστηκε στο Εφετείο Θράκης, που έβγαλε την τελική του απόφαση στις 28/6/2013. Πλέον με αυτήν την απόφαση ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μειονότητας Ν. Έβρου έγινε ένας εκ των συλλόγων που λειτουργούν επίσημα.
Πρόκειται βεβαίως για τον σύλλογο του Μπεκήρ Μουσταφάογλου, του οποίου οι θέσεις για τον πολιτισμό, την παιδεία κ.λ.π. κατά…περίεργο τρόπο συμπίπτουν παντελώς με τις θέσεις του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Όσο για τον αξιότιμο δικηγόρο του, τον κ. Αχμέτ Καρά, δεν είναι βεβαίως άλλος από τον πρώην πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης». Είπαμε: όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα! Όσο δε για το δίκτυο μιας ατελείωτης ομάδας από «τουρκικών» σωματείων, συλλόγων και οργανώσεων, αυτό γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτικά πυκνό πάνω από την ελληνική Θράκη…

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.