Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Α/ΓΕΕΘΑ: ΟΛΟΙ οι στρατιωτικοί είναι μάχιμοι!

Παρέμβαση Κωσταράκου μέσω ... twitter!
Θεόδωρος Χριστοδουλίδης
aegeantimes.gr

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος


Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή όταν στο κοφτερό μαχαίρι του μνημονίου μπαίνουν οι μισθοί του προσωπικού των Ενόπλων δυνάμεων. Άνθρωποι που βάζουν την ζωή τους καθημερινά σε κίνδυνο για την προστασία των πολιτών και την πατρίδας θα κληθούν να ζήσουν με ποιο χαμηλούς μισθούς.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, δημοσίευσε την άποψη του σχετικά με την διαφορετική μισθολογική αντιμετώπιση των μάχιμων και των μη-μάχιμων από το υπουργείο.

Με μήνυμα στο Tweeter σημειώνει ότι θέση από θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις διαφέρει αλλά γενικά ΟΛΟΙ είναι μάχιμοι.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Παρόλο που η δυσκολία της φρουράς που υπηρετεί κάποιος ή/και η επικινδυνότητα μπορεί να διαφέρουν, στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ΟΛΟΙ μάχιμοι”.

Το προσωπικό του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας εκφράζει την σαφέστατη διαφωνία του στις νέες μειώσεις. Λιμενικοί, αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν διαδήλωση.

Εδώ και μήνες έγινε γνωστό ότι σε στρατιωτικές μονάδες πραγματοποιούνται συσσίτια για μονίμους που δυσκολεύονται να ζήσουν.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.