Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΕΛΓΙΟ: Το trailer του ντοκιμαντέρ «Μετανάστευση - Εισβολή: Ο νέος αποικισμός»

Η εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών αυξάνεται συνεχώς στην Ευρώπη, την ώρα που η πολυπολιτισμικότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αξιοθρήνητη αποτυχία. Η μαζική μετανάστευση, δεν έχει σχέση με την «αφομοίωση» των μεταναστών, αλλά έχει καταντήσει πραγματικός αποικισμός της Ευρώπης. Οι νέοι αποικιοκράτες δεν ωφελούν τη χώρα υποδοχής, αλλά την καταστρέφουν με τα επιδόματα πρόνοιας που τους παρέχονται χωρίς να εργάζονται και με την αύξηση της εγκληματικότητας.
Ο αρχηγός του βελγικού εθνικιστικού αντιμεταναστευτικού κόμματος ‘Vlaams Belang’, Φίλιπ Ντεβίντερ περιγράφει στο ντοκιμαντέρ, τον τρόπο με τον οποίο οι μουσουλμάνοι μετανάστες σε λίγα χρόνια θα είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού σε πολλές πόλεις, πράγμα που σημαίνει περισσότερη εγκληματικότητα, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία. Το παλιρροιακό κύμα των μουσουλμάνων μεταναστών κοστίζει στους πολίτες του Βελγίου πολλά χρήματα: € 1,500 ανά έτος ανά οικογένεια. Και αυτό πρέπει να σταματήσει!
(Μην ξεχνάμε τον μεγαλύτερο κίνδυνο: την εθνολογική αλλοίωση). 

http://youtu.be/eR0-Jp4TyIE


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.