Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΝΗΠΙΩΝ: ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΣΤΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

15 Δεν υπάρχει μέρα, κυριολεκτικά, που να μην αποκαλύπτεται μία ακόμη πτυχή του θηριώδους προσώπου της Τουρκίας. Όσο “συνηθισμένος” και αν είναι όμως κάποιος στο τουρκικό “μεγαλείο” των σφαγών, εξανδραποδισμών και γενοκτονιών δεν μπορεί να μην λυγίσει μαθάινοντας ότι τελικά ανακαλύφθηκαν τα λείψανα ενός βρέφους λίγων μηνών, του μικρότερου αγνουμένου της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για τον  Ανδρέα Κυριάκου του Κυριάκου από το Τραχώνι Κυθρέας, ένα μωρό λίγων μηνών το οποίο οι Τούρκοι εισβολείς εκτέλεσαν μαζί με τη μητέρα του, την 11χρονη θεία του, τη γιαγιά του και άλλους αμάχους.
Τα οστά του μικρού Ανδρέα βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο αμάχων- ένα “σπορ” στο οποίο επιδίδεται διαχρονικά, συστηματικά και με αξιοσημείωτη επιτυχία ο  τουρκικός στρατός-στον παλαίο δρόμο Λευκωσίας-Αμμοχώστου, στα Κατεχόμενα, κοντά στο χωριό Τραχώνι. Οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν φέρει στο φως τα οστά εννέα αμάχων στον ίδιο τάφο.

Φυσικά αυτό που εκπλήσει περισσότερο δεν είναι η βαρβαρότητα των Τούρκων. Σε αυτό λίγο ως πολύ  έχουν συνηθίσει όλοι οι γειτονικοί λαοί του τουρκικού έθνους. Άλλωστε καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι οι Τούρκοι έχουν το copyright στις γενοκτονίες και τις εφάρμοσαν πολύ πριν τους ναζί.
Αυτό όμως που πραγματικά σε αφήνει άναυδο είναι το θράσος τους.

Συγκεκριμένα, σχεδόν ταυτόχρονα με την αποκάλυψη αυτού του φρικιαστικού έγκληματος πολέμου, ο Τούρκος πρέσβης στο Λονδίνο με ύφος χιλίων καρδιναλίων έστελνε επιστολή διαμαρτυρίας στην βρετανική εφημερίδα Guardian, εγκαλώντας την επειδή χρησιμοποίησε τη φράση
«τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Κύπρος» σε άρθρο που δημοσίευσε στις 27 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον Τούρκο πρέσβη, στην Κύπρο δεν υπήρξε  τουρκική εισβολή αλλά απλή παρέμβαση της Τουρκίας για την αποκατάσταση της διασαλευθείσας τάξης!

Για να μην ξεχνάμε όμως με ποιούς έχουμε να κάνουμε ας δούμε τι λέει μία δικιά τους οργάνωση για το πως συμπεριφέρονται στους Κούρδους αιχμαλώτους του ΡΚΚ.


Η Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IHD)δημοσίευσε την αναφορά της σχετικά με την ένοπλη σύγκρουση στο Γκέτσιμλι στις 4 Αυγούστου, κατά την οποία είχαν χάσει την ζωή τους 14 αντάρτες και είχαν τραυματιστεί κάποιοι πολίτες.


Σύμφωνα με την αναφορά τρεις αντάρτες εκτελέστηκαν, ενώ ήταν τραυματισμένοι, στρατιώτες και «κορουτζούδες» κλωτσούσαν τα πτώματα, ενώ κάποιοι στρατιώτες έβαλαν φωτιά σε χωρικούς και τους απείλησαν με το όπλο στο κεφάλι. Καταλάβατε ποιοί είναι οι Τούρκοι;


Για να είμαστε όμως απόλυτα ειλικρινείς οι Τούρκοι έχουν βρει και τα κάνουν. Τ
ον τελευταίο χρόνο υπάρχουν αλλεπάλληλες μαρτυρίες από Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι πήραν μέρος στην εισβολή, για εκετλέσεις αμάχων και αιχμαλώτων πολέμου και η ελληνική πλευρά το μόνο που κάνει είναι να δηλώνει ...την στήριξη της στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

Μόνο ένα κράτος σε απόλυτη παρακμή και σήψη που έχει απωλέσει τα ακρογωνιαία εθνικά αντανακλαστικά του θα δεχόταν να του λένε κατά πρόσωπο “ναι, σφαγίασα αμάχους σου” και θα ανταπαντούσε “καλά, περασμένα ξεχασμένα αυτά, έλα τώρα να γίνουμε Ευρωπαίοι”.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.