Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Αντιχριστιανικά σχόλια από Εβραίο εκπρόσωπο των Δημοκρατικών

Όπως έγραψε το TheBlaze, οι Δημοκρατικοί επανέφεραν τις λέξεις «Θεός» και «Ιερουσαλήμ» (που δεν υπήρχαν στο συνέδριό τους το 2008) στην πλατφόρμα του Συνεδρίου τους την Τετάρτη το απόγευμα. Η ψηφοφορία ήταν αμφιλεγόμενη και η τελική απόφαση αποδοκιμάστηκε από πολλούς στην αίθουσα.

Οι αλλαγές που επανήλθαν στην γλώσσα των Δημοκρατικών, σε σχέση με την πλατφόρμα του 2008, ήταν ότι "χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τις αξίες, τις ελπίδες, και τα συμφέροντα των εργαζομένων και θα δώσει σε όλους την προθυμία να δουλέψουν σκληρά και την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις από τον Θεό δοσμένες δυνατότητές τους» και η Ιερουσαλήμ, «είναι και θα παραμείνει η πρωτεύουσα του Ισραήλ».

Δείτε το βίντεο :
  

http://redskywarning.blogspot.gr/#ooid=RwdzV0NTpt5g-PpO52L6PkdaPMh4vWph

Λίγο μετά την αλλαγή αυτή, ο πρόεδρος των Δημοκρατικών της επαρχίας Palm Beach, Mark Alan Siegel, μιλώντας στο κανάλι Patriot TV και στην Scottie Hughes, έκανε κάποιες αιχμηρές και αντι-χριστιανικές δηλώσεις. Ο Σίγκελ φορούσε ένα σήμα που έγραφε "Εβραίοι για τον Ομπάμα". Η Hughes εντόπισε το σήμα και ζήτησε από τον πρόεδρο να μιλήσει για την υποστήριξή του στον Ομπάμα.

Ο Siegel τότε είπε:

"Είμαι Εβραίος, δεν είμαι οπαδός οποιασδήποτε άλλης θρησκείας εκτός από τον Ιουδαϊσμό."

"Οι χειρότεροι πιθανοί σύμμαχοι για το εβραϊκό κράτος είναι οι φονταμενταλιστές χριστιανοί που θέλουν οι Εβραίοι να πεθάνουν και να αλλαξοπιστήσουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να φέρουν την δεύτερη έλευση του Κυρίου τους."

Δείτε το βίντεο:


http://youtu.be/QkOluULXTGw


Σχ. ΚΟ: Φαίνεται ότι τα περί “Change” και “Yes, we can” συνθήματα ξεθώριασαν, και κάτω από την πίεση του Ρόμνει, έκαναν στροφή προς το συντηρητικότερον οι Δημοκρατικοί.
Σχ. ΚΟ 2: Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω τι θα γινόταν αν κάποιος πρόεδρος των Δημοκρατικών ή των Ρεπουμπλικάνων έλεγε «Είμαι χριστιανός και οι χειρότεροι εχθροί είναι οι Εβραίοι» ή «Είμαι χριστιανός και οι χειρότεροι εχθροί είναι οι Μουσουλμάνοι». Την άλλη μέρα στην καρέκλα του θα καθόταν άλλος, λόγω απαράδεκτων «αντισημιτικών» ή «ισλαμοφοβικών» ή «ρατσιστικών» σχολίων. Αυτή είναι «ευαισθησία» τους και η «δημοκρατία» τους. Και για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο «φονταμενταλιστές», μην πάει το μυαλό σας σε καμία περιθωριακή μειονότητα κάποιων χριστιανοταλιμπάν ζωσμένων με εκρηκτικά. Οι περισσότεροι Ευαγγελικοί χριστιανοί (και λίγοι Καθολικοί) στις ΗΠΑ εκεί εντάσσονται ή τους εντάσσουν. «Φονταμενταλιστής» π.χ. είναι και όποιος είναι αντίθετος στις εκτρώσεις ή δεν δέχεται τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.  
Σχ. ΚΟ 3: Όλοι αυτοί οι «Χριστιανοί Σιωνιστές» που ανεμίζουν με πάθος τις ισραηλίτικες σημαίες και αγωνίζονται για την «ειρήνη της Ιερουσαλήμ», τι να σκέφτονται άραγε;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.