Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ντροπή.. ντροπή .. ντροπή! Η φωλιά του φιδιού καμαρώνει σήμερα το ... αυγό της!!

Η πραγματική φωλιά του φιδιού χαίρεται και γελά με το δημιούργημά της! Η φωλιά του φιδιού καμαρώνει σήμερα το ... αυγό της!!
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr
 




Είμαστε από τα ελάχιστα sites, που έχουν φιλοξενήσει ισότιμα, τις απόψεις της Χρυσής Αυγής και δεν έχουμε προβεί σε αφορισμούς εναντίον της! Οι AegeanTimes ασκούν ιδιαίτερα σκληρή κριτική σε όσους Κυβέρνησαν διότι αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της δημοσιογραφίας! Ειδικά για την «Χρυσή Αυγή» είχαμε πολύ νωρίς γράψει ένα άρθρο που έκανε ρεκόρ αναγνωσιμότητας στη στήλη «Πολιτική», με τίτλο η «χρυσή Αυγή και τα χρυσά αυγά»! [Σχετικό άρθρο]

Σήμερα όμως, το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν τίμησε του 450.000 πολίτες που το ψήφισαν. Σήμερα είναι άλλη μια μαύρη μέρα στην πολιτική ζωή του τόπου μας και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε υποχρέωση να πάψει από τα καθήκοντά του τοον Ηλία Κασιδιάρη για να προστατεύσει την χώρα από τέτοια εκφυλιστικά !

Κι εξηγούμεθα:

O κ. Κασιδιάρης, πήγε στη συζήτηση ως εκπρόσωπος κόμματος! Αν αισθάνθηκε ότι η κα Δούρου, τον θίγει προσωπικά, όφειλε να σηκωθεί και να φύγει από το πάνελ και να καταγγείλει τους πάντες που τον έθιξαν!

Βλέποντας και ξαναβλέποντας το βίντεο, η κα Δούρου αναφέρθηκε στην δικαστική περιπέτεια του κ. Κασιδιάρη, πράγμα που έχουν κάνει για αρκετούς πολιτικούς κατά το παρελθόν, αρκετοί πολιτικοί!



http://youtu.be/LqV0M9F0F5Q

Αυτό δεν δικαιολογεί πουθενά, τον κ.Κασιδιάρη, να πτάξει ένα ποτήρι νερό στην κα Δούρου επειδή δεν άκουγε αυτά που ήθελε να πει ο κ.Κασιδιάρης!

Αυτό από μόνο του, δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας και μόνο γι αυτό θα έπρεπε να τον αποπέμψει από τη θέση αυτή ο κ.Μιχαλολιάκος! Τούτη την ώρα, η χώρα δεν χρειάζεται ούτε τραμπούκους, ούτε τσιφλίμαγκες που δεν μπορούν καν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους σε μια λεκτική πρόκληση!

Ακολούθως, όταν σηκώθηκε όρθιος ο κ.Κασιδιάρης, είναι γεγονός ότι η Λιάνα Κανέλη του πέταξε μια εφημερίδα!

Ποιος σόφρον πολιτικός άραγε, θα προέβαινε σε τρία απανωτά και βάρβαρα χτυπήματα στο πρόσωπο μιας γυναίκας, γιατί του πέταξε μια εφημερίδα;

Όπως και να το δεις, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έπρεπε ήδη να είχε αποπεμφθεί από τον Νίκο Μιχαλολιάκο !

Ολοι στην Ελλάδα, αναζητάμε «κάτι» το καινούριο
! Κάτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τις «βαρβαρότητες» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έφεραν τη χώρα στο έσχατο αυτό σημείο που ζούμε!

Αντί η Χρυσή Αυγή να πρεσβεύει το «νέο», το «καθαρό» , το «κάτι διαφορετικό» στην πολιτική, αντίθετα εξομοιώνεται με τους βρικόλακες και επί της ουσίας γίνεται χειρότερη από αυτούς!

Τι θα έκανε άραγε ο κ.Κασιδιάρης και ο κάθε κύριος Κασιδιάρης, αν το κόμμα του Κυβερνούσε, και οι πολίτες εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους, όπως την εκφράζουν στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Να σκεφτώ ότι κατ αναλογία με αυτά που είδαμε σήμερα, θα «τραβούσαν» περίστροφο;

Προσωπικά έχω γράψει αρκετές φορές, ότι η Χρυσή Αυγή δεν με φοβίζει ότι κι αν πρεσβεύει , όσο με φοβίζει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο!

Η Χρυσή Αυγή, δεν είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ασκεί αλλά αποτέλεσμα της σήψης και της διαφθοράς που τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, έφεραν στην Ελλάδα!

Η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ και εξάδελφος της ΝΔ!

Οπότε αυτά τα δύο κόμματα, κακώς έβγαλαν ανακοινώσεις, διότι χωρίς αυτούς, χωρίς την άθλια πολιτική τους, σήμερα δεν θα υπήρχε η Χρυσή Αυγή!

Δεν θα βρισκόταν 450.000 Ελληνες να την ψηφίσουν, αν δεν υπήρχε η καταλήστεψη των κρατικών ταμείων, και η οικονομική συμφορά που δρομολόγησε κυρίως το ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως η ΝΔ!

Και δυστυχώς, κάνοντας μια «βόλτα» σήμερα στα «κοινωνικά δίκτυα», διαπίστωσα ότι υπάρχουν άνθρωποι, που όχι απλά ΔΕΝ καταδικάζουν την πράξη του Η.Κασιδιάρη αλλά την επικροτούν κιόλας!

Αυτό σημαίνει ένα και μόνο πράγμα!

Οσο στην πολιτική σκηνή της χώρας, υπάρχουν ακόμη, σε όλες τις βαθμίδες, πολιτικοί που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα ίσαμε εδώ, τόσο θα υπάρχουν «Χρυσές Αυγές» στην Ελλάδα!

Οσο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, διατηρεί όλους αυτούς και μάλιστα στην πρώτη γραμμή, τόσο ο κ.Κασιδιάρης και οι πράξεις του θα βρίσκουν όχι απλά χειροκροτητές αλλά πολύ φοβούμαι ότι θα βρουν και … μιμητές!

Συμβουλευτικά λοιπόν, στα υπόλοιπα κόμματα, ας μην ψάχνουν το αυγό του φιδιού στην φωλιά της «Χρυσής Αυγής» γιατί δεν θα το βρουν εκεί! Ας το αναζητήσουν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ!

Αυτά τα κόμματα δημιούργησαν την «χρυσή Αυγή»!

Με τα χρυσά αυγά του Ακη και του κάθε Ακη, που ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος!

Οσο για την Λιάνα Κανέλλη, σίγουρα δεν άξιζε τέτοια συμπεριφορά! Είναι από τους ελάχιστους βουλευτές, που έχουν παλέψει για την δημοσιογραφία, έχει παλέψει για να δουν το φως της δημοσιότητας πολύ σημαντικά θέματα και ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς ή όχι με το ΚΚΕ, η Λιάνα είναι κάτι ξεχωριστό και αποτελεί μια ιστορική φυσιογνωμία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής!

Δεν έχει κανένας «Κασιδιάρης» το δικαίωμα να την γρονθοκοπεί, γιατί αισθάνεται «μάγκας» που τον ψήφισαν 450.000 κόσμος!


Δεν έχει κανένας «Κασιδιάρης» το δικαίωμα να χτυπά μια γυναίκα και μετά να εξαφανίζεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο!

Αυτό δεν είναι «μαγκιά» και αγάπη για το Εθνος, αλλά αποκοτιά, ενός ανθρώπου που δεν τιμά τα παντελόνια που φορά!

Κι αυτό, αν δεν το κατάλαβε τώρα ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα το καταλάβει στις εκλογές που έρχονται!

«Χόρτασε» η Ελλάδα από τους υπερπατριώτες της οκάς και τους Ανθέλληνες της δήθεν Αριστεράς!

Οσο κακό κάνουν οι πρώτοι αντίστοιχο κακό κάνουν και οι δεύτεροι! Δεν διαφέρουν πουθενά!

Κι αν πήραν τα μυαλά του κ.Μιχαλολιάκου «αέρα» από τους 450.000 ψήφους, και επιβάλει «εγέρθητι» και «γροθιές σε γυναίκες», τότε ας κοιτάξει λιγάκι αριστερά της … άκρας δεξιάς και θα δει τι έπαθε ο Γιώργος Καρατζαφέρης
, μόνο και μόνο επειδή κάθισε στην διπλανή καρέκλα του Σαμαρά και του Βενιζέλου!

Αυτά με την Χρυσή Αυγή, για σήμερα, διότι δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα ξαναασχοληθούμε με τέτοια φαινόμενα!



Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης