Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Ποια η πολιτική που ακολουθείται από την Ελληνική Κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;

  Δείτε το χάρτη που επέλεξε η ΓΓΠΣ να αναρτήσει στο επίσημο site της για να δείξει σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται η κάρτα αποδείξεων! Με τέτοιους «Έλληνες» πολιτικούς τι χρειαζόμαστε τους συμμάχους για να αντιμετωπίσουμε τα Σκόπια;
m1
Και δεν είναι μόνο αυτό:
  Δείτε ακόμη την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει να κάνει την κράτηση των εισιτηρίων του ηλεκτρονικά: http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/  Στο πεδίο επιλογής της γλώσσας περιλαμβάνονται εκτός από τα Ελληνικά (Greek) και τα Μακεδονικά (Macedonian)!!!
m2
Τελικά μας φταίνε οι Σκοπιανοί και τα άλλα Κράτη που τους αναγνωρίζουν το όνομα Μακεδονία; Ο πιο μεγάλος κίνδυνος βρίσκεται στην πολιτική βούληση της Ελλάδος, η οποία, όπως τελικά αποδεικνύεται, έχει ήδη αναγνωρίσει την ονομασία Μακεδονία στο Κρατιδιο-μόρφωμα των Σκοπίων!
Και ο λαός ασχολείται με το αν θα επιστρέψει η δραχμή ως εθνικό νόμισμα! Αυτό είναι το καίριο Εθνικό μας ζήτημα!

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.