Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Παιδιά-υβρίδια στη Βρετανία υπό τη στήριξη του Cameron

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός David Cameron υποστηρίζει σαφέστατα και επανηλειμμένα μία νέα αμφιλεγομένη διαδικασία εξωσωματικής διαδικασίας η οποία ουσιαστικά θα χρησιμοποιείται για την γενετική τροποποίηση των παιδιών!!!

Η συγκεκριμένη τεχνική σκοπεύει στην πρόληψη των αθεράπευτων κληρονομικών παθήσεων, όπως η μυική δυστροφία, αλλά στην πραγματικότητα θα συντελέσει στην δημιουργία παιδιών υβριδίων τα οποία θα κατέχουν γενετικό υλικό από τρείς ή περισσότερους βιολογικούς ‘γονείς’!!!

Σύμφωνα με έρευνα δημοσιευμάτων που πραγματοποιήσαμε εδώ στο pentapostagma.gr, o Cameron έχει επανηλειμμένως ενθαρρύνει τους αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας να προβούν στον έλεγχο και δοκιμή της διαδικασίας, αλλά η ηθική και δεοντολογική διαμάχη για τη συγκεκριμένη διαδικασία είναι σφοδρή και αμείωτη.

“Είναι μία προσπάθεια να τροποποιηθεί γενετικά το ανθρώπινο είδος!!’’ δήλωσε η Κόμισσα Josephine Quintavalle, η οποία είναι η ιδρυτής της ομάδας Κριτικής για την Αναπαραγωγική Δεοντολογία και Ηθική (Comment on Reproductive Ethics (CORE).

Η Quintavalle είναι σαφέστατα κατά αυτής της τεχνικής και διαδικασίας, δηλώνοντας ότι η γενετική τροποποίηση που θα υποστεί το έμβρυο θα μεταβιβασθεί και στις επόμενες γενιές με συνέπειες που θα είναι ανυπολόγιστες και καταστροφικές για το ανθρώπινο είδος.

Η Βρετανική κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει δημόσια διαβούλευση μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες, σχετικά με το αν θα επιτρέψει την συγκεκριμένη διαδικασία.


Η γενετική μεταλλαγή και τροποποίηση των εμβρύων – με εξαίρεση τις ερευνητικές διαδικασίες – έχει επισήμως απαγορευθεί υπό τις ρυθμίσεις του Νόμου περί Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας του 2008 στη Μεγάλη Βρετανία.


Παρόλα αυτά, το υπουργείο Υγείας έχει την δυνατότητα να επιτρέπει την πραγματοποίηση νέων τεχνικών, αν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό θα ωφελήσει.......


Βέβαια, το γεγονός ότι θα αποφευχθούν 100 θάνατοι ετησίως είναι απλώς ένα προπέτασμα καπνού, καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελεί το επιστέγασμα της απαράδεκτης ευγονικής ατζέντας και γενετικής ‘εγκληματικότητας’, η οποία θα δημιουργήσει ανθρώπινα υβρίδια καταστρέφοντας μία για πάντα την ταυτότητα του ανθρώπινου είδους..
.
pentapostagma.gr

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης