Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Το μεγάλο λάθος των ταξιτζήδων, είναι η ελληνική σημαία που κρατούν, και η μη συμετοχή των παράνομων μεταναστών στο ΔΣ του συλλόγου τους.

Ραγκούσης Παντελώς,ragkousis pantelos

Σίγουρα οι ταξιτζήδες έχουν 100% δίκιο, καθώς δεν είναι αυτοί που άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου. Μπορεί πολλές άλλες φορές στην Ελλάδα μια κοινωνική ομάδα να ήταν αυτή που προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, εδώ όμως τώρα με τους ταξιτζήδες αυτός που τους έβγαλε στον δρόμο έχει όνομα και δημόσιο αξίωμα, είναι ο υπουργός Ι Ραγκούσης.


 Είναι εντελώς παράλογο μια κυβέρνηση να αλλάζει θέση σε ένα ζήτημα, μόνο και μόνο επειδή άλλαξε ο υπουργός. Αυτή η πράξη του υπουργού Ραγκούση, αλλά και η μη γρήγορη επέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, μας δείχνει σε μικρογραφία, αλλά ξεκάθαρα γιατί δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα.


 Από που να αρχίσω. Από την εξωτερική πολιτική που σχεδόν κάθε διπλωμάτης κάθε υπουργός έχει άλλο όραμα και στόχους από τον προκάτοχό του. Στο Υπουργείο Παιδείας, που κάθε υπουργός κάνει την δική του μεταρρύθμιση (μηχανορραφία την λέω εγώ)  και αλλάζει την ιστορία κατά το δοκούν. Μήπως στον τουρισμό, που σήμερα στήνουν το Υπουργείο και αύριο το κάνουν υφυπουργείο!



 Λοιπόν, τώρα και με τα ταξί, αλήθεια τι είναι οι ταξιτζήδες, κλοτσοσκούφι;  Μήπως οι ταξιτζήδες είναι του κασίδη το κεφάλι, και άντε ο κάθε επιτυχημένος η αποτυχημένος υπουργός, εγκρίνει η απορρίπτει νόμους και συμφωνίες, χωρίς αυτοί να ρωτούνται;


 Ας σοβαρευτούμε λίγο. Ναι έχουν οι ταξιτζήδες 100 % δίκιο. Γιατί δεν γίνεται αυτό που χθες η ίδια κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα να είναι μη εφαρμόσιμο, απλά πράγματα, απλά.


 Βέβαια δεν τυγχάνει ο αγώνας των ταξιτζήδων, της έγκρισης των δελτίων ειδήσεων, των μεγάλων δημοσιογράφων και καναλιών, και αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό οι ταξιτζήδες.


 Τα επικοινωνιακά λάθη των ταξιτζήδων είναι δύο. Α)  κάνουν το λάθος και κρατούν πολλές ελληνικές σημαίες, Και Β)  δεν υπάρχει κανένας παράνομος μετανάστης στο διοικητικό τους συμβούλιο.


 Μην ξεχνούμε ότι τους παράνομους της Υπατίας, τους δέχτηκε ταυτόχρονα και ο Ραγκούσης και ο Λοβέρδος, αλλά και τους υποστήριξαν όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι.


 Λοιπόν, αγαπητοί ταξιτζήδες, είστε ρατσιστές. Γιατί κρατάτε την ελληνική σημαία, και γιατί δεν υπάρχει κανένας παράνομος μετανάστης στο ΔΣ σας, με τέτοιες ακραίες απόψεις μην περιμένετε υποστήριξη από την ελληνική κοινωνία.  πηγη

Το αλίευσα ΕΔΩ http://nationalpride.wordpress.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης