Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τι γράφει στο "μανιφέστο" για τα ελληνικά κόμματα και Τουρκία ο μακελάρης!



Οι αναφορές του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ στις 1518 σελίδες του “μανιφέστου” του, δεν περιορίζονται μόνο στο Θουκιδίκη και τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ο μανιακός κάνει αναφορές ακόμη και στα ελληνικά κόμματα!

Από τη μέχρι στιγμής ανάγνωση προκύπτει ότι ο μακελάρης της Νορβηγίας, είτε είχε διαβάσει πολύ ελληνικά κείμενα ,είτε έχει συνεργασία με κάποιον Έλληνα και αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό.

Από τη μέχρι τώρα ανάγνωση έχουν προκύψει τα εξής σημεία που “δείχνουν” Έλληνα:

•”Μόνο αν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα και η Ελβετία και οι σκανδιναβικές χώρες αφαιρέσουν τον σταυρό από τις σημαίες τους,οι μουσουλμάνοι θα αισθανθούν ότι δεν θα γίνονται εις βάρος τους διακρίσεις”.

•”Το 2030 στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 8% του πληθυσμού και το 2070 το 32”.

•Ο μανιακός κάνει αναφορές και στα ελληνικά κόμματα τα οποία κατηγορεί ότι ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών .Κάνει ένα διαχωρισμό μεταξύ τους,αναφέροντας ότι η ΝΔ είναι “υπό παρακολούθηση” γι΄ αυτό το ζήτημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι “υπό κατηγορία προδοσίας”.

•Σύμφωνα με τον "κατάλογο προδοτών κατηγορίας Α και Β στην Δυτική Ευρώπη", που περιλαμβάνεται στο μανιφέστο του "η Ελλάδα είναι στην 16η θέση με 11.312 περιπτώσεις αντιευρωπαϊκής προδοτικής συμπεριφοράς".

•Κάνει αναφορές σε "στρατιωτική εκστρατεία που θα ξεκινήσει κατά της Τουρκίας με στόχο την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Ανατολίας,τη Βόρεια Κύπρο και την Αρμενική Ανατολική Νατολία".

•Οι ΗΠΑ ,γάφει "θα χρησιμοποιήσουν απειλές και ίσως θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν στρατιωτικά την Τουρκία,το Κόσσοβο,τη Βοσνία Ερζαγοβίνη,τον Λίβανο και τη Συρία".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης