Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Εμείς φταίμε για την απαξίωσή μας".Άποψη αξιωματικού.







Ένας αξιωματικός που είχε τη τύχη να υπηρετήσει σε καίριες θέσεις των ΕΔ, αντέδρασε στο χθεσινό μας δημοσίευμα για τα 3+1 Α της κυβέρνησης εναντίον των στρατιωτικών.Θυμίζουμε: Αντιπαραγωγικοί,Αυτιστικοί,Απαιτητικοί και στόχος όλων αυτών είναι η Απαξίωση.

Ο αξιωματικός αντέδρασε μ΄ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό κείμενο στο οποίο λέει πολλές και πικρές αλήθειες.
Διαβάστε το:


ΠΕΡΙ ΤΩΝ 3Α:




Στο κάθε τι ο καθένας πρέπει να αναζητεί τις δικές του ευθύνες στην δημιουργία του αποτελέσματος.
Έτσι σχετικά εύκολα θεωρώ ότι μπορούμε να δούμε την δική μας καταστροφική συμμετοχή στα 3 Α.
Θα σταθώ για λίγο μόνο στο τελευταίο «Α» την απαξίωση.
Μήπως μόνοι μας απαξιώνουμε αυτό που είμαστε;;;

Δεν απαξιώνουν τον εαυτό τους οι καταδρομείς όταν χαρίζουν τον πράσινο μπερέ σε Υπουργό!

Δεν απαξιώνουν τον εαυτό τους συλλήβδην όλες οι ΕΔ όταν χαρίζουν τα ξιφίδια των παραγωγικών Σχολών σε μουσικοσυνθέτη;

Δεν απαξιώνουν το ίδιο το εθνόσημο όταν επιβαίνοντας σε πλοίο προσφέρεται στην πολιτική ηγεσία τζόκεϊ με το εθνόσημο που το φοράει ο Υπουργός (αδαής ο άνθρωπος περί των κανονισμών) φέροντας συγχρόνως ποικιλόχρωμο φιρμάτο μπουφάν ή ριγέ πουκάμισο;

Δεν απαξιώνουμε τον εαυτό μας όταν δίνουμε ξίφος και στολή στους πρωτεύσαντες αθλητές;

Δεν απαξιώνει όλο το όπλο του ο Αρχηγός που απαιτεί να παρίσταται όλο το Ανώτατο Συμβούλιο ένστολο, με τα παράσημα και μετάλλια να κοσμούν την στολή των, σε δείπνο προς τιμή Υπουργού που προσήλθε (λογικό βεβαίως εκ μέρους του) με πόλο μπλουζάκι; Ενώ συγχρόνως ο Αρχηγός του εξασφάλισε κατάλυμα για διακοπές (χωρίς να το δικαιούται!)

Κανείς στρατιωτικός όσο πετυχημένος και να είναι όσο ψηλά και να φθάσει δεν έχει την ασυλία ενός βουλευτού, δεν παίρνει χρυσό δίσκο λόγω υψηλών πωλήσεων της σύνθεσης του, δεν παίρνει ολυμπιακό μετάλλιο, δεν παίρνει οικόπεδο στα «βουλευτικά», δεν, δεν, δεν…….. ο καθείς έχει την αξία του, τα προνόμια, υποχρεώσεις και αυτά κινούνται παράλληλα με τα δικά του συν και πλην.

Κύριοι, εμείς φταίμε για το σήμερα. Αποκτήστε αυτοπεποίθεση. Καταλάβετε επιτέλους ότι από τις κρίσεις που περάσατε εσείς κανείς άλλος δεν πέρασε. Ακόμη και αν αισθάνεστε ότι «χρωστάτε», μην το δείχνετε, φαίνεται! και φαίνεται πολύ άσχημα. Σταματήστε να απαξιώνετε τους εαυτούς σας για να δώσετε ελπίδα, ίσως, στα παιδιά που αυτές τις μέρες πήραν το ξίφος τους από όλες τις παραγωγικές Σχολές.
Το αλίευσα ΕΔΩ http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=3&art_id=7194
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης