Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μας σκότωσαν, μας βασάνισαν, μας τρομοκράτησαν και τώρα μας ζητούν να κάνουμε πολλά παιδιά!

Bookmark and Share
 
 Η φωτογραφία από το βιβλίο του Κωνσταντίνου Κιουρτσόγλου, που επιστρετεύθηκε στα Τάγματα Εργασίας, το 1943, λόγω του εγκληματικού Βαρλίκ Βεργκισί, που εξόντωσε οικονομικά την ελληνική κοινότητα της Πόλης, ενώ η Ελλάδα ήταν υπό τριπλή, φασιστική, ναζιστική και βουλγαρική κατοχή.

του Σάββα Καλεντερίδη
Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια. Αφού έκαναν γενοκτονία και εξολόθρευσαν εκατομμύρια χριστιανούς της Ανατολής, αφού έκαναν συστηματική εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και έκφρασης μεταμέλειας, καλούν
τα μέλη των χριστιανικών κοινοτήτων που παραπονούνται για τη μείωση του πληθυσμού τους, να κάνουν πολλά παιδιά, για να έχουν να σφάζουν οι Τούρκοι με την πρώτη ευκαιρία.
Και το λέμε αυτό γιατί της πρότασης αυτής δεν προηγήθηκε το αυτονόητο. Η έκφραση δημόσιας συγνώμης και μεταμέλειας για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε η Τουρκία εναντίον των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, το 1914-1923, για την Εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου, για τα εγκλήματα πολέμου στην Κύπρο, το 1974, για τη συστηματική αλλοίωση του πληθυσμού των Κατεχομένων, από το 1974 μέχρι σήμερα.
Για να αποκτήσουν οι αναγνώστες μας μια αυθεντική εικόνα του θράσους των Τούρκων, θα παραθέσουμε παρακάτω αυτούσια την ομιλία που έκανε ο Εγεμέν Μπαγίς  κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Διάσκεψης για τη Θρησκευτική Ελευθερία στην Τουρκία που διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το Τάγμα των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που εδρεύει στις Η.Π.Α.
Μεταξύ άλλων, που αναφέρονται σε δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που ήδη αναδημοσιεύσαμε, ο Εγεμέν Μπαγίς, απαντώντας σε ερώτηση που του υπενθύμιζε ότι  το ποσοστό των μουσουλμάνων στις χώρες της Ε.Ε. θα φθάσει το 10% το 2020, ενώ στην Τουρκία ο πληθυσμός των μη μουσουλμανικών κοινοτήτων είναι ελάχιστος, είπε τα εξής:
 “Ο πρωθυπουργός μας, ζήτησε από τον Έλληνα ομόλογό του να υποσηρίξει την επιστροφή των ρωμέικης καταγωγής Τούρκων πολιτών που έχουν φύγει να επιστρέψουν στην Τουρκία, αφού εμείς τους θεωρούμε μέρος του πλούτου της χώρας μας. Αν αποδεχτούν αυτή την πρόσκληση και επιστρέψουν στην Τουρκία, ο πληθυσμός της κοινότητας αυτής θα αυξηθεί αρκετά. Ο πρωθυπουργός μου κάνει μια πρόταση σε κάθε ζευγάρι που παντρεύεται στην Τουρκία. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της χώρας μας είναι ο νεανικός πληθυσμός της. Με το σκεπτικό αυτό, για να διατηρήσουμε το νεανικό μας πληθυσμό, προτείνει κάθε νιόπαντρο ζευγάρι να κάνει τουλάχιστον τρία παιδιά. Αν θέλουν να εφαρμόσουν αυτήν την πρόταση και οι οικογένειες που ανήκουν σε διάφορες θρησκευτικές ομάδες, αυτό είναι μια επιλογή. Υπό την έννοια αυτή, εύχομαι σ' αυτές τις ομάδες καλή δύναμη".
Πολλοί συμπατριώτες μας δεν γνωρίζουν τί εστί Τούρκος και Τουρκία και ίσως μερικές φορές  θεωρούν υπερβολικά όσα αναφέρουμε κατά καιρούς στα άρθρα και τις αναλύσεις μας. Η συγκεκριμένη αναφορά του Εγεμέν Μπαγίς, δείχνει ένα μέρος της τουρκικής βαρβαρότητας και του τουρκικού πολιτικού επαρχιωτισμού.
Για τους άπιστους Θωμάδες και για εκείνους που θεωρούν ότι επιδιώκουμε τη μισαλλοδοξία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο, όπως δημοσιεύθηκε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΑΜΠΕΡ.
Επίσης, σημειώνουμε την πλήρη απουσία αυτής της προκλητικής απάντησης του Μπαγίς από τα ελληνικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι επί της ουσίας η επιλεκτική και ελλειμματική πληροφόρηση συνιστά παραπληροφόρηση της ελληνικής κοινής γνώμης για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Όταν δε  αυτό γίνεται από ένα δημόσιο μέσο, όπως το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που χρηματοδοτείται με το υστέρημα του ελληνικού λαού, το ζήτημα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία
Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί: Της οικονομικής, προηγήθηκε η ηθική και πολιτική χρεωκοπία!
 Η μνημειώδης απάντηση του Μπαγίς, που διέλαθεν της προσοχής του ΑΠΕ-ΜΠΕ:
 “Başbakanım, Yunan mevkidaşından Yunanistan’a göçen Rum kökenli Türk vatandaşlarını geri dönmeye teşvik etmesini istedi çünkü biz onları zenginliğimizin bir parçası olarak görüyoruz. Eğer bu daveti kabul eder ve Türkiye’ye dönerlerse bu nüfus oranında belirgin bir artış sağlar. Başbakanımın, Türkiye’de her yeni evlenen çifte de bir tavsiyesi var. Türkiye’nin en önemli güçlerinden birinin genç nüfusu olduğu görüşünde. Dolayısıyla genç nüfus avantajının korunması için en az üç çocuk yapılmasını tavsiye ediyor. Eğer farklı inançların mensupları da bu tavsiyeye uymak isterlerse bu da bir opsiyon. Bu durumda onlara bol kuvvet diliyorum.”
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης