Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το "δημοκρατικό" πολιτικό σύστημα προσπαθεί να φιμώσει τη φωνή της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" καταγγέλει δημόσια τους αρμοδίους για την διαχείριση της αίθουσας της Δημοτικής Πινακοθήκης στον Πειραιά, για την ματαίωση της εκδήλωσης, τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014.
Ο υπεύθυνος διαχειριστής της αίθουσας, κατόπιν εντολής των προϊσταμένων του, λίγο μετά την έναρξη της ομιλίας του Προέδρου της Παρατάξεώς μας, υποχρέωσε τους παρευρισκομένους να εκκενώσουν την αίθουσα διότι, όπως είπε,  είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα.
Καταγγέλουμε την ενέργεια αυτή, διότι όπως απεδείχθη ήταν προσχεδιασμένη και ψευδής, δεδομένου ότι αφενός δεν κλήθηκε η αστυνομία από τον υπεύθυνο διαχειριστή αλλά από τα στελέχη της Παρατάξεως και αφετέρου ο υπεύθυνος δεν φρόντισε να εκκενωθεί όλο το κτίριο (το οποίο σημειωτέον είναι ένα υπέροχο αναπαλαιωμένο κτήριο, του Παλαιού Ταχυδρομείου, που φιλοξενεί πολλά έργα καλλιτεχνικής και υλικής αξίας) αλλά εκκένωσε μόνο την αίθουσα που γινόταν η ομιλία του κ. Ηλιάδη!

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται ο ύπουλος αγώνας εναντίον της Πολιτικής Παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", την οποία το "δημοκρατικό" πολιτικό μας σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να φιμώσει και να απομονώσει από κάθε μέσο προβολής. Αυτή τη Δημοκρατία πρεσβεύει σήμερα η Πατρίδα μας;
Η Παράταξή μας,  όμως, συνεχίζει απτόητη τον άνισο αυτό αγώνα, με όλες της τις δυνάμεις, μέχρι επιτέλους να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Από το Γραφείο Τύπου
της Πολιτικής Παράταξης "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης