Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ελληνικοί πύραυλοι Patriot στη Τουρκία; Μια απίθανη...πιθανότητα!

Κυριολεκτικά ..."άδειασαν τα κανάλια"!
Με το που έγινε αντιληπτό ότι στο ART TV δίνει συνέντευξη στον καταπληκτικό Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο Χρήστος Μακρυγιάννης, τα τηλεκοντρόλ "πήραν φωτιά"!

 Και όχι άδικα.

  Ο Χρήστος Μακρυγιάννης, Ανωτ. Αξιωματικός του Ε.Σ. εα, γνωστός τόσο από την Υπηρεσιακή του αρτιότητα και κατάρτιση και τη δραστηριοποίησή του κατά τη νύκτα των Ιμίων που ως επικεφαλής μονάδος Α/Α πυραύλων ΧΩΚ, είχε δώσει -πρώτος αυτός- την εντολή υψίστης ετοιμότητος για κατάρριψη των Τουρκικών αεροσκαφών που θα τολμούσαν να κινηθούν κατά των Ελληνικών θέσεων και μονάδων, περιμένοντας μόνο το

σήμα  (που δεν δόθηκε ποτέ...),  όσο και από τις Εθνικά αμετακίνητες θέσεις του, τον πατριωτισμό και το ήθος του, έδινε- μέσω skype- στο ART TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Τα πάντα ρει", άλλη μια εντυπωσιακή για την ειλικρίνεια, ενημερότητα και σαφήνεια συνέντευξη.


 Στον περιορισμένο χρόνο μιας τηλεοπτικής εκπομπής, κατόρθωσε να αναλύσει κατά τον καλύτερο και σαφέστερο τρόπο τα τρέχοντα προβλήματα αμύνης της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, με επίκεντρο τον σημερινό αεροπορικό αποκλεισμό της Συρίας από τις ΗΠΑ και Τουρκία, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες -που λίγοι γνωρίζουν- σχετικά με τους Α/Α πυραύλους Patriot που έχει η Ελλάδα και χρειάζεται άμεσα η Τουρκία που δεν έχει, καθώς και πολλά άλλα!
 Πρόβλεψε δε και τη πιθανότητα να ασκηθούν πιέσεις μέσω ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, για αποστολή στη Τουρκία συστοιχιών Ελληνικών Α/Α  πυραύλων Patriot! ( Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...)

Θα πρέπει με την ευκαιρία, να συγχαρούμε τον αγαπητό Δ. Κωνσταντάρα για την ομολογουμένως καταπληκτική εκπομπή
" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ' που κάθε μεσημέρι (2.30~3,30) καθηλώνει τους τηλεθεατές  του ART TV με τα εξαιρετικά θέματα που πραγματεύεται.


EFENPRESS
http://www.efenpress.gr/
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης