Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ρωσικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά ακινήτων

Εξαιρετικό ενδιαφέρον υπάρχει για την ελληνική αγορά ακινήτων από τη Ρωσία. Το ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, επικεντρώνεται σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, πολυτελής βίλλες και άλλα συγκροτήματα, αναφέρει το Ελληνο-Ρωσικό Επιμελητήριο.
Υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον της ρωσικής πλευράς για την ελληνική αγορά ακινήτων. Πηγή: Alamy Photos
Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον  πραγματοποιήθηκε το 2ο Ελληνορωσικό Φόρουμ, που διοργάνωσε το Ελληνο-Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. Από το Φόρουμ, με θέμα του την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα:

1. Ανεδείχθηκε το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας ως  ένας εξαιρετικός προορισμός για αγορά ακινήτων σε σχέση με άλλες περιοχές της ευρύτερης περιοχής.

2.Υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον της ρωσικής πλευράς  για την ελληνική αγορά ακινήτων.

3.Το ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, επικεντρώνεται σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, πολυτελής βίλλες και άλλα συγκροτήματα.

4. Τα εν λόγω συνέδρια δίνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων μεταξύ μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα και στη Ρωσία και διευκολύνει τη μεταξύ τους συνεργασία.

5. Θα πρέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στην Ελλάδα να απλοποιήσει την φορολογία της αγοροπωλησίας των ακινήτων, γεγονός το οποίο θα ενισχύσει την αγορά ακινήτων από τη Ρωσία.

Στo Forum παραβρέθηκαν και μίλησαν εκπρόσωποι της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, Ελληνες κρατικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι ελληνικών και ρωσικών φορέων Μεσιτικών Γραφείων, καθώς και σειρά επιχειρηματιών και άλλων ειδικών.
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης