Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Πολιτική Παράταξη σ υνεχιστών του Καποδίστρια. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-6-2011/




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,15 Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ. 20110615-05
Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών και οι χειρισμοί που έγιναν τόσο από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και από την Αντιπολίτευση της ΝΔ, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά το πόσο βαθιά είναι η κρίση της Πατρίδος μας.
Τα πολιτικά συμφέροντα και οι προσωπικές επιδιώξεις των δύο μεγάλων κομμάτων δεν τους αφήνουν ούτε τώρα να σκεφτούν το καλό της πατρίδας μας. Εξακολουθούν να μένουν τυφλοί και αναίσθητοι μπροστά στην καταστροφή που οι αυτοί οι ίδιοι έχουν φέρει στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και αποκλείεται να συμφωνήσουν σε μια ενιαία αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.
Ο κ. Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του κάνει λόγο για νέα κυβέρνηση! Ποιά νέα κυβέρνηση εννοεί; Ποιά νέα πρόσωπα ετοιμάζει; Τόσες δεκαετίες οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί εναλλάσσονται στις καρέκλες των υπουργείων και το αποτέλεσμα της εργασίας τους είναι το κατάντημα της χώρας! Ο Πρωθυπουργός απεδείχθη ανίσχυρος να κάνει τις βαθιές τομές που χρειάζονται., Απεδείχθη ακόμα ανάξιος της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, γιατί καθώς δεν σκέφτεται και δεν εργάζεται για το συμφέρον της Ελλάδας, αλλά παίρνει οδηγίες και εντολές από την Ευρώπη. Ο δε κ. Σαμαράς σκέφτεται μόνο το πώς θα αυξήσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και περιορίζεται στα «παχιά» λόγια, χωρίς να προτείνει ουσιαστικές λύσεις.
Ο ελληνικός λαός αγανακτεί και κατακλύζει τις πλατείες αλλά παράλληλα δηλώνει ότι δεν έχει πολιτικό λόγο. Τότε προς τί οι διαμαρτυρίες; Οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα κόμμα στις επικείμενες εκλογές. Αυτό είναι η λύση; Η ακυβερνησία; Η αστάθεια; Γιατί δεν μπορούμε επιτέλους να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες για το δικό μας συμφέρον;
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μάχεται και θα μάχεται με τα περιορισμένα της μέσα, για να δώσει φωνή σε όσους Έλληνες βάζουν ακόμη την Πατρίδα τους πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για το μέλλον των παιδιών μας. Για να τους παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που παραλάβαμε, όχι να τους αφήσουμε πνευματικά και υλικά ερείπια. Για να τους παραδώσουμε την Πατρίδα μας με το ήθος και την ομορφιά και τον πολιτισμό της. Γιατί τους ανήκει και δεν πρέπει να ντρέπονται να λένε ότι είναι Έλληνες, αλλά να νιώθουν περήφανα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σ’ αυτή τη γη!
Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να διώξουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν και να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

--
ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 37 442
Φαξ: 210 36 37 012

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310272903

Γραφεία Άμφισσας
Διεύθυνση: Κ. Σάθα 6
Τ.Κ.: 331 00 - Άμφισσα
Τηλ: 22650 22906
Το αλίευσα ΕΔΩ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης