Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

«Κάποιοι» θέλουν να θρηνήσουμε θύματα


«Κάποιοι» θέλουν να θρηνήσουμε θύματα

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Αρχηγός της αστυνομίας για τα φαινόμενα βίας


Με «χώρα-Καλάσνικοφ» παρομοίωσε ο Αρχηγός της αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου, την Ελλάδα αφού όπως είπε μιλώντας στους βουλευτές στη Διαρκή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, «είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πραγματοποιούνται επιθέσεις καθημερινά με καλάσνικοφ. Σοκαρισμένοι και ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι οι βουλευτές από τις δηλώσεις του κ. Οικονόμου όμως αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι οι εκτενείς αναφορές του στις νέες μεθόδους και πρακτικές καθώς και στα νέα όπλα που χρησιμοποιούνται στις επιθέσεις κατά των αστυνομικών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου μίλησε για μετάλλαξη της παραδοσιακής βόμβας μολότοφ από εμπρηστική σε εκρηκτική χρησιμοποιώντας βεγγαλικά με ισχυρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης.


«Στο μπουκάλι προσθέτουν και ρινίσματα σιδήρου ή παχύρρευστα υγρά για να κολλήσουν στις στολές των αστυνομικών και να προκαλέσουν ισχυρότερη ζημιά», αποκάλυψε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος είπε ότι από τα πρόσφατα επεισόδια οι νέου τύπου εκρηκτικές βόμβες μολότοφ, έστειλαν 126 αστυνομικούς στα νοσοκομεία και 26 αστυνομικοί βρίσκονται ακόμα εκτός υπηρεσίας.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι έχει δημιουργηθεί μία νέα μορφής βίας, με φασίζουσα ακροδεξιάς προέλευση, που θέλει να υπάρξει νεκρός αυτήν την περίοδο.
«Δρα σε συγκεκριμένους χώρους όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί. Τελευταίως είδαμε και μία περίεργη σύμπλευση: Ομάδες ακροδεξιών και αναρχικών να ανέχονται η μία την άλλη και να βάλλουν και οι δύο εναντίον των αστυνομικών. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που στοχεύεται ευθέως η Βουλή. Στη πλατεία Συντάγματος, έπεσαν πάνω από 20 τόνοι. Πήγαν να «κτίσουν» την Αστυνομία. Οι δυνάμεις μας λένε ήδη « δεν αντέχουμε άλλο, μας έχουν χτίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Το αλίευσα ΕΔΩ http://nationalpride.wordpress.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης