Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δήλωση- βόμβα για την τρόικα από υφυπουργό

 

 

 

 

 

 

Δήλωση - "βόμβα" από τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υποστήριξε ότι η τρόικα εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα. Την χαρακτήρισε "γωνιακό μαγαζάκι" που δέχεται αιτήματα, τα οποία μεταφέρει ως "εκκρεμότητες".
Μιλώντας στον Αθήνα 9.84, την παραμονή της επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα για την τελική αξιολόγηση, ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε: "Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα".

"Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως", τόνισε.

Πρόσθεσε ότι "υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα".


Το αλίευσα ΕΔΩ 

Σχόλιο Διαχειριστή: Μπα ...  είναι δυνατόν  οι πολίτες των ¨πεφωτισμένων λαών¨ της Ευρώπης να κάνουν ρουσφέτια και να εμπλέκονται σε ... (ότι θέλετε σκεφθείτε).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης