Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

 Ο Ονούρ πετάει στα Κατεχόμενα!
Μια νέα ιδιωτική αεροπορική εταιρία, που φέρει το όνομα ήρωα δημοφιλούς σαπουνόπερας στέλνει τα φτερά της στα Κατεχόμενα.

Η «Ονούρ Αιρλάιν» θα καλύπτει 13 προορισμούς στο εσωτερικό της Τουρκίας, περιλαμβάνοντας από τις 31 Μαρτίου και τα Κατεχόμενα, με πτήσεις τσάρτερ για τις οποίες, όπως ανακοινώθηκε, άρχισαν οι κρατήσεις.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Σαχαμπετίν Μπολούκ είπε ότι αποφασίστηκαν οι πτήσεις προς τα Κατεχόμενα τόσο για επιχειρηματικούς λόγους, όσο και για λόγους κοινωνικής ευθύνης, καθώς, όπως εξήγησε, «θέλαμε να συνδέσουμε τους λαούς των δύο χωρών»!

Στο μεταξύ, λύση με την δημιουργία δύο κρατών εμφανίζεται να επιθυμεί η πλειοψηφία των Τουρκοκυπρίων, όπως προκύπτει από έρευνα που διενεργήθηκε στα Κατεχόμενα από το τουρκοκυπριακό κέντρο ερευνών KADEM και τις αρχές του ψευδοκράτους.

Η έρευνα, της οποίας η αξιοπιστία ελέγχεται καθώς παραγγέλθηκε από το κατοχικό καθεστώς, ανακοινώθηκε εν χορδαίς και οργάνοις από τον ψευδοϋπουργό των Εξωτερικών Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.

Σύμφωνα με τα ευρήματά της, η πλειοψηφία θεωρεί προτιμότερη την διχοτόμηση και ακολουθεί η λύση με την δημιουργία ομοσπονδίας,  ενώ τις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν οι προοπτικές της δημιουργίας ενός κράτους ή της επιστροφής στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το 56,6% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αισθάνεται «στον ίδιο βαθμό Τούρκος και Κύπριος», το 13,8% «Κύπριοι και λίγο Τούρκοι», το 11,9%  ότι «δεν είναι Κύπριοι, μόνο Τούρκοι», το 9,3% «δεν είναι Τούρκοι, μόνο Κύπριοι» και το 8,4% «Τούρκοι και λίγο Κύπριοι». Το αλίευσα ΕΔΩ http://www.elzoni.gr/html/ent/483/ent.7483.asp
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης