Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Καλό ταξίδι στα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ.

Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της αιματηρής συμπλοκής στου Ρέντη με τις κηδείες των δύο αδικοχαμένων ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε την ώρα του καθήκοντος.



Στον Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου στο Περιστέρι φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος είπε το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Γιάννη Ευαγγελινέλη που έπεσε ακαριαία νεκρός από τις σφαίρες του καλάσνικοφ που "γάζωσαν" το αλεξίσφαιρο γιλέκο του.



Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για τον Γιάννη καθώς πριν από 6 μήνες είχε χάσει τον πατέρα του και ήταν εκείνος που είχε αναλάβει το ρόλο του στυλοβάτη της οικογένειας.



Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα, στον Ιερό Ναό Μπάρας τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία για το άλλο παλικάρι της ΕΛ.ΑΣ., τον Γιώργο Σκυλογιάννη 22 ετών.



Οι γιατροί  κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ήταν μία άνιση μάχη καθώς οι σφαίρες από τα καλάσνικοφ είχαν διαπεράσει το κράνος του άτυχου αστυνομικού και το τραύμα στο κεφάλι απέβη μοιραίο για τη ζωή του. Λίγο πριν από τις 10:00 το βράδυ της Τρίτης ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ άφησε την τελευταία του πνοή.



Είχε καταταχθεί στο Σώμα της ΕΛΑΣ την 1η Ιουλίου 2009 και ήταν το μεγαλύτερο από τα 5 παιδιά της οικογένειας του Χρήστου Σκυλογιάννη. Διέμενε με τη φοιτήτρια, μικρότερη αδελφή του, στην Αθήνα.



Η κατάσταση της υγείας των δύο αστυνομικών

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο ένας αστυνομικός που έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μετά την επίθεση στου Ρέντη. Φέρει θλαστικό τραύμα στο γόνατο και υποστηρίζεται ψυχολογικά. Ο άλλος συνάδελφός του νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τραύμα στη βουβωνική χώρα από βλήμα το οποίο μπήκε στο σώμα από τον δεξιό γλουτό και έχει βλάψει τη μηριαία φλέβα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς όταν βγει από τη ΜΕΘ θα μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί στη συνέχεια από αγγειοχειρουργό.



Θλίψη για τον άδικο χαμό των δύο αστυνομικών

Στο σημείο που έστησαν τη δολοφονική ενέδρα οι δράστες, συνάδελφοι, φίλοι αλλά και πολίτες άφησαν την Τετάρτη ανθοδέσμες με λευκά λουλούδια, έγραψαν σημειώματα, άναψαν κεριά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποτίσουν φόρο τιμής στους αστυνομικούς που τόσο άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής τους. 

 
Το αλίευσα ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: 
 
 
ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ  ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης