Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Περιστατικά που παραπέμπουν στον Μεσαίωνα - Νορβηγία: Απέλυσαν τηλεπαρουσιάστρια γιατί φορούσε σταυρό!

Η δημοσιογράφος Siv Kristin Sællmann, φορούσε ένα σταυρό στο λαιμό της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των Μουσουλμάνων και να απολυθεί από τη δημόσια τηλεόραση
Η δημοσιογράφος Siv Kristin Sællmann, φορούσε ένα σταυρό στο λαιμό της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των Μουσουλμάνων και να απολυθεί από τη δημόσια τηλεόραση
Η Siv Kristin Sællmann, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ονόματα της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης, απολύθηκε από τη δουλειά της μετά από διαμαρτυρίες Μουσουλμάνων για τον σταυρό.
Ακριβά πλήρωσε την πίστη της στον Χριστιανισμό δημοφιλής παρουσιάστρια τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων στη Νορβηγία.
Η Siv Kristin Sællmann, ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή ονόματα της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης, απολύθηκε από τη δουλειά της επειδή έβγαινε στα δελτία φορώντας στο λαιμό της αλυσίδα με ένα σταυρό.

Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς Μουσουλμάνους τηλεθεατές, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στο κανάλι υποστηρίζοντας ότι ο σταυρός προσβάλλει το Ισλάμ και ότι επιτρέποντας να εμφανίζεται αυτό το σύμβολο στην τηλεόραση το κανάλι μεροληπτεί.

Οι αντιδράσεις οδήγησαν τον τηλεοπτικό σταθμό να απολύσει την Sællmann γιατί μπορεί να γίνει πηγή διχόνοιας και εγκλημάτων!

Να τονίσουμε ότι το κρατικό κανάλι NRK είναι αυτό στο οποίο πρόσφατα, δύο τηλεπαρουσιαστές ανέφεραν ότι οι Ευρωπαίοι «αξίζουν» να δέχονται επιθέσεις από τους λαθρομετανάστες.

http://www.protothema.gr/world/article/329905/norvigia-apelusan-tileparousiastria-giati-forouse-stauro/ 

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης