Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νομιμοποιούν παραθρησκευτικές σέκτες και επιτρέπουν ίδρυση τεμένων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις χθες (30/3/2014) διαπιστώσαμε την ύπαρξη Σχεδίου Νόμου προς διαβούλευση
με τίτλο  «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα».
Παρατηρήστε ότι παρά τον ισχυρισμό τους ότι έχει αναρτηθεί υποτίθεται από 21/3, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο. Η διαβούλευση λήγει σε μόλις 4 ημέρες!!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας ετοιμάζει η "θρησκευόμενη" Κυβέρνηση της ΝΔ μετά την ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη και την ψήφιση μόλις χθες στο πολυνομοσχέδιο την κατάργηση της αργίας της Κυριακής για ΟΛΕΣ τις Κυριακές του χρόνου εφαρμόζοντάς την -αρχικά- σε 3 νομούς της Ελλάδος.
Επισήμανση 1η:
Πλέον με μια απλή απόφαση τοπικού πρωτοδικείου, 300 άτομα -που μπορούν να είναι και όλοι τους αλλοδαποί- μπορούν να ιδρύουν "θρησκευτική Κοινότητα".
Με την εγγραφή στον βιβλίο του τοπικού Πρωτοδικείου, η θρησκευτική κοινότητα έχει αυτόματα  εγκριθεί και όπως θα δείτε παρακάτω μπορεί να επεκταθεί και να ιδρύει οίκους, ησυχαστήρια, σχολεία και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ΟΛΗ την Ελλάδα!


Επισήμανση 2η:
Παρατηρήστε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 2 και ο θρησκευτικός τους λειτουργός μπορεί να είναι αλλοδαπός που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα (πχ με μια απλή-προσωρινή άδεια παραμονής). Συμπέρασμα: Αρκούν 300 ισλαμιστές για να ιδρύσουν ανεξάρτητη Ισλαμική Κοινότητα που θα δραστηριοποιείται νόμιμα, θα ιδρύει τζαμιά κλπ.


Επισήμανση 3η:
Όπως διαβάζετε στο Άρθρο 9, τα θρησκευτικά αυτά πρόσωπα θα μπορούν να ιδρύουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εντός της Ελληνικής επικράτειας "ευκτήριους οίκους, ησυχαστήρια και γενικότερα χώρους λατρείας"  :


Θα μπορούν συνεπώς νόμιμα να ιδρύουν τζαμιά ΣΕ ΟΛΗ την Ελληνική Επικράτεια! Αλλά και σχολεία για Ισλαμιστές, κατασκηνώσεις για να διδάσκονται τα παιδιά μακρυά από τους γονείς τους τον φανατισμό και τη βία, ακόμη και ραδιοφωνικούς σταθμούς- για να μπορούν να κινητοποιούνται άμεσα σε Πανελλαδική κλίμακα.

Επισήμανση 4η:
Ταυτόχρονα, ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα παράνομες παραθρησκευτικές ομάδες και σέκτες (ανατολικών κυρίως θρησκειών) θα μπορούν να φέρουν στην Επωνυμία τους την λέξη "Εκκλησία"(!!) παραπλανώντας έτσι τους Ορθόδοξους πιστούς:

Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια, ακόμη και ο τότε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλος παραπλανήθηκε και  παραχώρησε -δωρεάν μάλιστα- την Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης σε μια τέτοια παραθρησκευτική ομάδα :

Μετά από παρέμβασή μας (πριν αλλά και κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης), υποχρέωσαν τους διοργανωτές να πληρώσουν, δείτε σχετικά εδώ και εδώ.

Αυτά με μια σύντομη πρώτη ανάγνωση. 
Καλούμε τους Ορθόδοξους πιστούς σε άμεση αντίδραση.


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης