Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΠ σε CIA για τη MIT: Μάζεψε τον σκύλο από την αυλή μου!



Διάλογος απείρου κάλους διημείφθη μεταξύ του αρχηγού της ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αντιπτέραρχου Χαράλαμπου Σταυρακάκη και του επικεφαλής της αμερικανικής CIA, κατά τη διάρκεια συνόδου των αρχηγών των μυστικών υπηρεσιών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.


Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας REAL NEWS και του δημοσιογράφου Θάνου Σωτήρη, η ΕΥΠ που διέθετε εκτεταμένο δίκτυο πρακτόρων στην Τουρκία, κατάφερε και έβαλε στο χέρι έγγραφο-έκθεση της ΜΙΤ στο οποίο καταδεικνυόταν η ευθύνη των Τούρκων πρακτόρων για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.



Σύμφωνα με την αξιόλογη εφημερίδα, αφού ενημερώθηκε ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αποφασίστηκε να γίνει χρήση του εγγράφου, έστω κι αν αυτό θα οδηγούσε σε συναγερμό τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για το επίπεδο διείσδυσης της ελληνικής ΕΥΠ! Κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας συνόδου, ο Έλληνας αρχηγός της ΕΥΠ πέταξε το έγγραφο μπροστά στον Αμερικανό ομόλογό του και δείχνοντας προς την κατεύθυνση του Τούρκου ομολόγου του είπε στον Αμερικανό «μάζεψε τον σκύλο από την αυλή μου»!


Οι αποκαλύψεις που γίνονται για την εμπλοκή της ΜΙΤ στους εμπρησμούς ελληνικών δασών, υποτίθεται σε αντίποινα για την «υποστήριξη» της Ελλάδας στο εκτός νόμου στην Τουρκία Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) είναι συγκλονιστικές και επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι οι μυστικές υπηρεσίες, παγκοσμίως, εργάζονται στο παρασκήνιο και πολύ συχνά δεν έρχεται τίποτε στο φως της δημοσιότητας.


Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το «παιχνίδι» των υπηρεσιών πληροφοριών αποκαλείται ως «η κρυφή διάσταση της Ιστορίας». Άραγε, δεδομένων των αποκαλύψεων για την κατάσταση εμφυλίου στην οποία τελεί η κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια υπηρεσία, αλλά και της ανύπαρκτης χρηματοδότησής της από το ελληνικό κράτος, πόσο αποτελεσματική είναι πλέον η λειτουργία της;

http://www.defence-
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης