Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Οι Γονείς που παλεύουν να σώσουν το Εγκεφαλικά Νεκρό παιδί τους από τους Γιατρούς-κοράκια!


Το άτυχο παιδί  είναι ο Βασίλη της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος στις αρχές του Δεκεμβρίου έπεσε ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος. Το άτυχο παλικάρι έσπευδε σε σήμα για διάρρηξη κατοικίας στην περιοχλή του Ιλίου, λίγα μόλις λεπτά πριν από τη λήξη της βάρδιας του, όμως ακριβώς τότε, στην κεντρική οδό της Αγίου Νικολάου, μια γυναίκα οδηγός που δίχως καμία προειδοποίηση έκανε επιτόπια αναστροφή με αποτέλεσμα την πρόσκρουση.

Παρότι μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο δυστυχώς δεν μπόρεσε ουδέποτε ν' ανακτήσει επαφή.
Σε διάφορες σελίδες δημοσιεύθηκε ψευδώς ότι οι Γονείς του παιδιού έχουν αποφασίσει να κάνουν δωρεά τα όργανα του παιδιού τους. Αντιθέτως οι γονείς έκαναν μεγάλο αγώνα για εμποδίσουν τους γιατρούς να αποσυνδέσουν το Βασίλη. Πλέον τα πράγματα στη δωρεά οργάνων έχουν ξεφύγει. Δεν  έχουν το δικαίωμα να στενοχωρούν την οικογένεια τη δύσκολη αυτή περίοδο. Τη περίοδο αυτή οι γιατροί θα έπρεπε να θυμίσουν στην οικογένεια τα αρκετά περιστατικά «επιστροφής» ανθρώπων που ήταν εγκεφαλικά νεκροί ώστε να τους δίνουν δύναμη, ελπίδα και πίστη στο Θεό και όχι να πέσουν στα κοράκια πάνω στα όργανα του Βασίλη. Και για να πάρουν δύναμη οι γονείς παραθέτουμε τα παρακάτω περιστατικά για να μη ξεχνιόμαστε:


Και επειδή στη θέση του παιδιού αυτού μπορεί να βρεθούμε και εμείς από στιγμή σε στιγμή παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω για να είστε ενημερωμένοι.


Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.