Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Ξαφνική επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΑΜ σε Τουρκία

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Leon Panetta στην Τουρκία όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Ο Αμερικανός υπουργός μάλιστα πριν συναντηθεί με κάποιο Τούρκο αξιωματούχο κατευθύνθηκε στην αμερικανική βάση στο Incirlik, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 150 χλμ. από τα σύνορα με τη Συρία. Πιθανότατα ο Αμερικανός υπουργός θα διανυκτερεύσει σήμερα στην αμερικανική βάση έδρα της 39ης Πτέρυγας της USAF πριν συναντηθεί με Τούρκους επισήμους στην Άγκυρα.

Η ξαφνική αυτή επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού συνδέεται άμεσα με την κατάσταση στη Συρία αλλά και την ανάπτυξη τόσο εκεί όσο και σε έκταση μήκους 900 χλμ. κατά μήκος των τουρκο-συριακών συνόρων των αντιαεροπορικών βλημάτων Patriot από ΗΠΑ, Γερμανία και Ολλανδία.  
Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν για τις επαφές που θα έχει ο Leon Panetta στην Τουρκία αλλά αυτές είναι σίγουρο ότι θα περιλαμβάνουν τον γενικότερο σχεδιασμό για τις επόμενες κινήσεις ΗΠΑ και Τουρκίας στη Συρία με την εφαρμογή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων γη οποία εκτιμάται ότι θα τεθεί σε ισχύ τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.