Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!

 
Η οικονομική κρίση αναγκάζει ολοένα και περισσότερους Έλληνες να επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη, εγκαταλείποντας την πρωτεύουσα και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα εξαιτίας της ανεργίας. Αυτό φάνηκε περίτρανα στα σεμινάρια για την αμπελοκαλλιέργεια που έγιναν την εβδομάδα που πέρασε, και στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου Μινώα (Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού) στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Κρητικοί αφήνουν πίσω τους την Αθήνα, λόγω απώλειας της δουλειάς τους και μην έχοντας τίποτα άλλο, αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν την περιουσία στο χωριό για να βγάλουν τα προς το ζην και να ταΐσουν τις οικογένειές τους.
Οι επιμορφούμενοι πέραν της θεωρίας, είδαν τα «μυστικά» και στην πράξη με επιτόπιες επισκέψεις στο χωράφι για την επίδειξη κλαδέματος, εμβολιασμού, λίπανσης, εδαφοληψίας κι άλλων καλλιεργητικών φροντίδων.
cretalive.gr
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις του ¨Ῥωμηῶν Ἐνημέρωση¨

alt

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ ΕνημέρωσηςΠροσοχή

Για ανάγνωση επιλέγεις ¨ ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ¨ και το διαβάζεις τόσο άνετα, σαν να είναι σε μορφή pdf.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ Web TV


Σκοπός της «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ» είναι να ανακτήσουν οι Έλληνες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά της φυλής μας, μέσα από μια υγιή ενημέρωση, αφύπνιση και ψυχαγωγία.
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ.