Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Το μαρτύριο των…150.000 Τούρκων της Θράκης!


    Το νέο ανθελληνικό παραλήρημα του τουρκοπράκτορα ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε σε εκδήλωση για την καταστροφή που υπέστη η…Μητέρα Πατρίδα του στους Βαλκανικούς Πολέμους!
    «150.000 Τούρκοι παραμένουν στο έλεος του ελληνικού κράτους» (!!!) δήλωσε μεταξύ άλλων απίστευτων το διαβόητο αυτό φασιστοειδές που παριστάνει τον…«εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης» (σ.σ. αυτή είναι η ορολογία που θυμίζουμε ότι χρησιμοποιούν οι λακέδες του Προξενείου, όταν μιλούν για τους δύο ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής). Πού τα είπε αυτά; Μα στην εκδήλωση για την οποία σας κάναμε λόγο και πριν από λίγες μέρες στο «Προξενείο-Στοπ», μια εκδήλωση που οργάνωσαν στις 5 και 6 Ιανουαρίου στην Τουρκία οργανώσεις των Γκρίζων Λύκων για τα…«100 χρόνια από την Βαλκανική Καταστροφή»!

    Όπως μας ενημερώνει η τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», στο εν λόγω συνέδριο «μετείχαν ο μουφτής Κωνσταντινούπολης Ραχμί Γιαράν, ο πρόεδρος των Τουρκικών Εστιών Κωνσταντινούπολης Τζεζμί Μπαϊράμ, και από τα Βαλκάνια μαζί με τον Μέτε, ο πρόεδρος του ¨Τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης Μακεδονίας¨ Ερντογάν Σαράτς, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης του Κοσσόβου Μαχίρ Γιαγτζιλάρ και ο υπουργός Διασποράς Ιμπραήμ Μακολί. Πολλοί επιστήμονες έκαναν εισηγήσεις στο επιτυχημένο συνέδριο, ενώ ο μουφτής Μέτε στην ομιλία του παρέθεσε τα υπάρχοντα θέματα της Δυτικής Θράκης. Ανέφερε συγκεκριμένα πως στη Δυτική Θράκη ζούνε 150 χιλιάδες Τούρκοι και εκφράζοντας τα βάσανα που τραβάνε είπε πως ¨150 χιλιάδες Τούρκοι μουσουλμάνοι, παραμένουν στο έλεος του ελληνικού κράτους. Αν και υπάρχει η συνθήκη της Λοζάννης, είναι μια συνθήκη που δεν εφαρμόζεται από την Ελλάδα¨. Ο μουφτής Μέτε εστιάζοντας στις παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας στη Δυτική Θράκη, τόνισε το θέμα των μουφτειών και των τζαμιών που δεν μπορούν να επισκευαστούν».
    Την ίδια μέρα μάλιστα, ο Μέτε παραχώρησε συνέντευξη και στο ειδησεογραφικό κανάλι TRT Haber, όπου μίλησε πάλι για τη δύσκολη ζωή στην αντίπερα όχθη του Έβρου, τονίζοντας κυρίως ότι είναι ετοιμόρροπα τα περισσότερα από τα συνολικά 350 τζαμιά που υπάρχουν στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου και ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επισκευής τους.
    Αυτά λοιπόν (και πάλι) για τον Αχμέτ Μέτε που δεν παραχαράσσει απλώς κάποια αριθμητικά ή εθνοτικά δεδομένα, κάνοντας λόγο για 150.000 Τούρκους (καθώς στην πραγματικότητα βεβαίως οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι πολύ λιγότεροι και φυσικά δεν είναι Τούρκοι), αλλά προβαίνει για μια ακόμη φορά σε κατασυκοφάντηση της χώρας μας με χυδαία ψέματα που του υποβάλλουν τα αφεντικά του από τη ΜΙΤ και το Προξενείο Κομοτηνής (τα ίδια ακριβώς δηλαδή αφεντικά που τόσο πλουσιοπάροχα τον πληρώνουν για τις πολυποίκιλες υπηρεσίες του)! Το ερώτημα φυσικά είναι και πάλι πολύ απλό: έως πότε το ελληνικό κράτος θα ανέχεται τις ολοένα και κλιμακούμενες (λόγω συστηματικής ατιμωρησίας και συνεπώς…συσσωρευμένης ασυδοσίας) προκλήσεις του εν λόγω αρχιχαφιέ;
Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης