Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Καρκινοβατεί το πιλοτικό πρόγραμμα για τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Quantcast

Οι πληροφορίες που διαθέτει του «defencepoint.gr» είναι μάλλον απογοητευτικές αναφορικά με το πιλοτικό πρόγραμμα για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και την παύση λειτουργίας του 492 ΓΣΝ.

 Μερικές μόνο από τις παρατηρήσεις – διαμαρτυρίες που έχουν καταγραφεί είναι οι ακόλουθες και όποιος διαφωνεί ας επιχειρήσει να μας διαψεύσει:Σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στην εξέταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς επίσης και καθυστερήσεις στις επιβαλλόμενες ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις.Έχουν παρουσιαστεί μαζικά φαινόμενα διαπληκτισμών στρατιωτικών στελεχών με πολίτες.Ο όγκος των περιστατικών που αντιμετωπίζεται πλέον έχει δυσχεράνει μέχρι σημείου παραλύσεως, τη δυνατότητα προγραμματισμού της εκτέλεσης χειρουργικών επεμβάσεων.Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διαμαρτύρονται αφού είναι πλέον αδύνατη η χορήγηση φαρμάκων από τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Σημειώνονται σοβαρότατες καθυστερήσεις στην εξόφληση των δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους στρατιωτικούς, με αποτέλεσμα τα έξοδα να καταβάλλονται από τους ίδιους. Στην Αθήνα η καθυστέρηση φθάνει τους 7-8 μήνες και στην περιφέρεια τους 6-7 μήνες.

Το «defencepoint.gr» ενώπιον της κατάστασης αυτής δεν μπορεί παρά να σημειώσει τα ακόλουθα:Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρότερα υπόψη η ανάγκη προώθησης των επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο δυναμικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αντιθέτως, φαίνεται ότι η προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων γίνεται με τρόπο που έχει μεγιστοποιήσει τα προβλήματα, έχει αυξήσει την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό, και γενικώς δεν βοηθάει καθόλου στη διατήρηση υψηλού ηθικού.Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα τα οποία κάνουν τη ζωή του απλού καθημερινού ανθρώπου ευκολότερη. Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, το να κινείσαι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, είναι ακατανόητο, όσα κι αν είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζονται. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν μια συντεταγμένη και απολύτως πειθαρχημένη ομάδα Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι δεν δημιουργούν το παραμικρό πρόβλημα στις κυβερνήσεις, αντιθέτως, τις εξυπηρετούν και τις βγάζουν ασπροπρόσωπες όποτε τους ζητηθεί.
Εκτός κι α κάποιοι διαφωνούν με το προαναφερθέν «απλοί καθημερινοί άνθρωποι»…πηγη

Το αλίευσα ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης