Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο αρχιφασίστας Μπαχτσελί στη Θράκη!

Bookmark and Share
   Είναι γνωστό ότι στη…δημοκρατική μας γείτονα (σε μία χώρα τουτέστιν, όπου οι πραγματικοί προοδευτικοί είτε βρίσκονται στις φυλακές, είτε έχουν από καιρό αποδράσει στο εξωτερικό) ακόμη και τα φερόμενα ως προοδευτικά-αριστερά κόμματα φλερτάρουν έντονα (για να το θέσουμε κομψά) με τα γνωστά φασιστοεθνικιστικά ιδεολογήματα του τουρκισμού και του κεμαλισμού. Ε, φανταστείτε τώρα τι ισχύει για το κόμμα που αυτοαποκαλείται και εθνικιστικό, το κόμμα των Γκρίζων Λύκων, της απόλυτης μισαλλοδοξίας και του τυφλού φανατισμού. Ο ηγέτης λοιπόν αυτής της χυδαίας κομματικής φασιστοσύναξης, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί (τον βλέπετε στη φωτό να σχηματίζει το σήμα των Γκρίζων Λύκων), όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί, θα επισκεφθεί σύντομα τα μέρη μας. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα (σε μετάφραση του http://tourkikanea.wordpress.com.  Εμείς τι άλλο να πούμε! Όλα τα είχαμε ως τώρα στη Θράκη, πλέον θα έχουμε και την περιοδεία του αρχιφασίστα! Και εις ανώτερα…
   «O ηγέτης του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα αρχίσει την περιοδεία του στα Βαλκάνια από την Δυτική Θράκη!
   O ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα ξεπεράσει την κούραση του δημοψηφίσματος στα Βαλκάνια. Ο Μπαχτσελί στα πλαίσια του ταξιδιού του, που θα διαρκέσει μια εβδομάδα, και θα αρχίσει από την Δυτική Θράκη, θα επισκεφτεί κάποιες χώρες της περιοχής και θα συνομιλήσει με Τουρκικούς συλλόγους και με πολιτικούς της περιοχής.
   Ο ηγέτης του ΜΗΡ που σπάνια βγαίνει στο εξωτερικό, μετά το δημοψήφισμα θα κάνει μεγάλη περιοδεία στα Βαλκάνια.
   Ο Μπαχτσελί που επί μακρόν είχε σταματήσει να επισκέπτεται τις οργανώσεις του κόμματος στην Ευρώπη, σχεδίασε το ταξίδι του στα Βαλκάνια, χωρίς να έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία.
   Ο Μπαχτσελί σχετικά με το ταξίδι του είπε: ¨Δεν θα διαρκέσει πολύ, μια εβδομάδα περίπου. Πάμε να δούμε και να επικοινωνήσουμε με τους ευρισκόμενους εκεί τουρκικούς συλλόγους, με τους δήμους που έχουν τουρκική διοίκηση, και με τους τουρκικής καταγωγής βουλευτές. Να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να αξιολογήσουμε τις εξελίξεις στην περιοχή».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι αναρτήσεις στο ¨Παζλ Ενημέρωσης¨

Παζλ Ενημέρωσης